[]

İşletme vs genetik

Yurtdışına çıkmak istemiyorsunuz. Elinizde iki seçenek var bilkent işletme ve bilkent genetik. Sayısal geçmişini var sözel derslerde de başarılısınız. Tam burslu giriyorsunuz ikisine de. Hangisini seçersiniz? Bilkent işletme mi bilkent genetik mi? Sebepleriyle yazarsanız sevinirim. Elimizde sadece bu iki seçenek var başka yok.




 
genetiğin ilk iki seneki fiziği, kimyayı, istatistiği saymazsak sayısalla da sözelle de alakası yok gerçekten bu alana ilginiz yoksa boşa okumayın hem alakasız insana okuması zor hem ne yapacaksınız okuyunca?
bu ikisi arasından seçim yapan insana işletme okuyun derdim.
bilkent genetiğin ilk 500den olmayanı almadığı zamanlarda bu bölümü okumuş kişiyim :D
  • niye ama  (16.12.13 15:57:46) 
Isletme beni hic sarmayacak bir bolum olurdu herhalde ama soyle bir sey var, madem yurtdisina cikmamaya kararliyim, neden genetik okuyorum?


  • fortisvita  (16.12.13 16:03:19) 
mazosist degilsem isletme. yurtdisina cikmak istemiyormusum ne yapacagim genetigi?


  • babamasoliimbananickaldirsin  (16.12.13 16:12:16) 
genetik tabii ki. çünkü manyağım.


  • namus ninjası  (16.12.13 16:15:37) 
gerizekalı olduğum için genetiği seçerdim. belki buna bir çare bulurdum.


  • ermanen  (16.12.13 16:23:14) 
işletme tabiki.


  • geberix  (16.12.13 19:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.