[]

istanbul sismis emlak piyasasi

Bir suredir ev bakiyorum evler inanilmaz sekilde 300 bin 500 binlerden baslayip cok aman aman olmayan evlerde 1 milyon oyrolara/ dolarlara alici ariyor. sizcede bu rakamlar balon gibi degil mi? yani sadece istanbulda milyon dolarlara alici bekleyen nerdeyse binlerce ev var. yurtdisinda bu boyle midir?




 
Sen Ankara'yı görmemişsin henüz. Orada evler Istanbul'un 2 katı diyorlar. Ve evet balon...


  • franz kafka  (16.12.13 14:16:32) 
şöyle bir yazı okudum. sorunuza bazı cevaplar burada olabilir

turkavenue.com
  • marisa  (16.12.13 14:26:22) 
marisa cok basarili bir yazi. ne kadar keriziz yahu..


  • bluewhale  (16.12.13 14:38:25) 
200.000 dolara miami'den bilmem kaç odalı,bahçeli,hani klasik amerikan evlerinden alınıyor.
erk. arakadasımın ablası aldı yani.
burada balonu geçti ev fiyatları,akıl karı değil.
  • demoniclewinsky  (16.12.13 14:39:43) 
Alıcı bekleyen derken? Biz allahın bayrampaşasında kıçı kırık sitelerdeki evlere 450 bin dolar istendiğini ve daha inşaat başlamadan 3+1 EV KALMADIĞINI gördük geçen ev alma arifesinde. Korkunç bir pahalılaşma var istanbulda zira kredilerin kolaylaşması ve arap vs. sermayesiyle herkes gayrimenkul alıyor buradan.


  • roket adam  (16.12.13 15:41:41) 
moskova'da durum istanbul'dan daha beter. genelde metropollerde böyle olur zaten.


  • godsparticle  (16.12.13 16:08:20) 
istanbulda acayip bir kesim var. ticaretle ugrasip her iste asgari ücretle eleman calistiran bir emek sömürücüsü kesim var. bunlar vergisini de ödemedikleri calisanin hakki olan parayi emlakta degerlendiriyorlar.


  • fleshbloodmore  (16.12.13 16:25:00) 
bide arap mevzusu var yakinda istanbulun yarisi onlarin olur.biz kiraci kalalim.gelde sosyalist olma.


  • bluewhale  (16.12.13 16:47:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.