[]

Ankara - Ön Çapraz Bağ Ameliyatı - Hastane/Doktor Tavsiyesi

Selamlar,

Vakti zamanında açtığım başlıkta da anlattığım (www.eksiduyuru.com) olay, malesef ön çapraz bağımın koptuğunu öğrenmemle sonuçlandı. 3 doktorla görüştüm üçü de ameliyat dedi, başka bir yol kalmadı gibi geriye.

Sorum da bununla alakalı haliyle, bu konuda "şu çok iyidir abi" diyebileceğiniz Ankara'da bu ameliyatı yapan kişi/kurumlar var mıdır? Başka kanallardan da aramaya devam ediyorum, buradan da fikir almak istedim.

Şimdiden teşekkürler.

 
Ankara Atatürk Araştırma Hastanesi, Prof. Dr. Murat Bozkurt, Kardeşimin çapraz bağ artı menisküs ameliyatlarını yaptı, çok iyi ve tanınmış bir doktordur. Eğer randevu alabilirseniz kesinlikle ona gidin.


  • elikası  (16.12.13 12:53:13) 
3 sene evvel ayak bileği yan bağlarından ameliyat oldum. ameliyat başarılı geçti ve o zamandan beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım, çatır çatır spor yapmaya devam. Güven Hastanesi doktorlarından Ali Öznur, alanında cidden uzman, ben kurum anlaşması nedeniyle cüzi bir ücret ödemiştim. normalde yüksektir ücretler muhtemelen. size de yüksek gelirse, devlet hastanelerinde de iyi ortopedi uzmanları olduğunu duymuştum, ama isim bilmiyorum.


  • candanag  (16.12.13 13:46:36 ~ 13:46:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.