Giriş
(3)

Orhangazi Lisesi

karadoli
Selamlar,ÖSYM bir kez daha beni şaşırtmadı. ALES'e girmek istediğiniz lokasyon olarak ilk tercihimi Kadıköy yaptığımda, Maltepe çıkarttı canı sağolsun..Sorum bu Orhangazi Lisesi'nin nerede olduğudur. Kadıköy'den otobüsle gideceğim için yakınından geçen hattı bana bi zahmet söylerseniz çok sevinirim.
Selamlar,

ÖSYM bir kez daha beni şaşırtmadı. ALES'e girmek istediğiniz lokasyon olarak ilk tercihimi Kadıköy yaptığımda, Maltepe çıkarttı canı sağolsun..

Sorum bu Orhangazi Lisesi'nin nerede olduğudur. Kadıköy'den otobüsle gideceğim için yakınından geçen hattı bana bi zahmet söylerseniz çok sevinirim. Buyrun açık adres:

Orhangazi Lisesi
Orhangazi Cd. No:3 Cevizli Mah.

Tesekkur ediyor ben..
0
karadoli
(30.04.09)
Kadıköyden 21A, 17, 16, 21 MK otobüslerine binerseniz, Maltepe Camii'ni geçtikten sonra (ki kendisi dört minareli maltepenin göbeğinde büyük bir camiidir) 5 dakika sonra Orhangazi durağında inin. Ya da Maltepe camii'nin (ne referans merkeziymis yannız su camii :)) hemen 25m ötesindeki durağı referans alın. ondan sonraki 4. durak orhangazi durağıdır. O durakta inince karsınızda kiler hipermarket ve onun yanında da yolun her iki yanında karsılıklı duran iki tane benzin istasyonu göreceksiniz. İndiğiniz yer minibüs yolu üzeridir. Solunuzda kalan benzincinin yanındaki ana caddeden yukarı çıkarsanız (e5 tarafında doğru) 60 m ilerde solda orhangazi lisesini görürsünüz). Biraz karışık gibi mi oldu ne? Olmadı umarım
0
ombisome
(30.04.09)
@44 - tesekkur ediyorum, maps'e ben de baktim ama gorememistim nedense
@ombisome - maltepe camii'ni biliyorum, durak orhangazi duragi ise, sofore soylemem ise yarar heralde. cok tesekkurler :)
0
🌸karadoli
(30.04.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.