[]

1 Mayis Ulasim (Yesilkoy - Besiktas)

Acun mesaj atmis, var misin yok musun diye. yarin da tarabya metin oktay a cagiriyo saat 17,30 da. Mecbur kabul ettim de nasil gidilir? Besiktas'a gitmem lazim, ordan arkadasin arabasiyla gidicez. Yesilkoy'den nasil gidilir besiktasa yarin 16,00 civari?




 
taksim dolmuşuyla taksime gidip, oradan otobüsle geçilebilir ama yolların kapalı olma durumu var sanırım.
belki daha kolay bir yol vardır ama aklıma gelen;
trenle sirkeci'ye (eminönü) veya bakırköy'e gidip, oradan otobüse binebilirsiniz.
  • kirliyesilkazak  (30.04.09 18:44:08) 
biraz zahmetli bir yol olacak ama yeşilköy'den bakırköy'e ordan metro ile aksaray'a ordan da beşiktaşa karaköy üzerinden giden 28T var. başka bir alternatifi herhangibir şekilde zeytinburnu-kabataş tramvayına ulaşıp kabataş'tan otobüsle beşiktaş...


  • benim de soyleyeceklerim var  (30.04.09 18:56:11) 
naparsanız yapın taksim güzergahını seçmeyin. bir şekilde metrobüse ulaşıp, metrobüsle zincirlikuyu'ya gidin, ordan arkadaşınız sizi alsın. yol üstü olur zaten tarabyaya.


  • wish i could fly  (30.04.09 19:26:45) 
yesilkoy'den e-5ten giden herhangi bir otobuse binmek
ardindan capa-sehremini-findikzade-pazartekke-haseki vs.. duraklarinin herhangi birinde inip tramvaya binip kabatasa (son durak) gidip ordan bes dakikada besiktasa gecmek.

veya sehremini duraginda bekleyip (neden sehremini de, diger ilerki duraklar degil, cunku sehreminide bineceginiz 28 t'de koltuklar bos olur) 10-15 dk'da bir gelen 28t otobusuyle direk besiktasa gecmek.

otobus yolu, tramvyaya gore daha kisa, cunku sultanahmeti falan dolasmiyor. ama trafik olursa da, en guzeli tramvay.

---

bunun disinda, besiktastan ortakoy yolundan giderseniz cok daha uzun surer metin oktay (taksi ile 30 küsür) , yildizdan cikip giderseniz daha kisa sürer (taksi ile 22 tl küsür)

---

ve bunun disinda, metin oktaya gittiginizde, erken de varsaniz, gec de varsaniz, ne olursa olsun yukarda beklemeyin, zira iceri girip asagi indiginizde yan yana sandalyeler goreceksiniz, orda oturanlar sirali bir sekilde grup grup iceri aliniyor. tesislerin disinda bekleyeceginize orda bekleyip zaman kazanin ve daha erken bitirin isinizi.

---

mulakata da 3er 4er aliyorlar. daha once doldurdugunuz formunuzdaki cevaplar ne kadar farkli ise, o mulakat sirasinda verdiginiz cevaplar ne kdar farkli ise ve enerjiniz ne kadar yuksek ise, ona gore bir sonraki asamaya gecme sansiniz var.

iste boyle..
  • la traviata  (30.04.09 22:52:10) 
ilk bakırköye geç.bakırköyden deniz otobüsüne binip kadıköy e ordanda beşiktaş a geçebilirsin.


  • dokunmatik ekran  (01.05.09 00:00:59) 
yeşilköy eminönü otobüsüne binin, ordan da beşiktaş otobüsüne binin ya da tramvay'a binin kabataş'a kadar götürüyor.


  • alkolikfedai  (01.05.09 05:49:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.