[]

Diyet Listesi ve Yonetimi Hakkinda

Merhaba, ogrenciyim ve ayni zamanda calisiyorum. Gunun buyuk bir kismi disarda oluyorum cogu zaman eve sadece uyumaya geliyorum. Gunde ortalama 5 km yuruyorum. Spor icin degil, normal ulasim icin yuruyorum. spor yapamiyorum zaman yok. Yazilimciyim, bu sebepten de iste surekli oturuyorum.

Simdi gelelim yapacaklarima:

08:00:
Misir gevregi + 1 tane salatalik

11:00
1 tane elma

13:00
Izgara tavuk veya izgara et + yogurt ya da salata + zero

15:00
Eti form limonlu biskuvi

17:00
Bir kac tane kepekli grissini/galeta

19:00
Izgara tavuk/et veya evde olan yemeklerden orta porsiyon

21:00
1 tane meyve (elma, muz vs)

Ekmek tuketmeyi dusunmuyorum. Sabahlari yarim saat ip atlamayi planliyorum. Cayi tek sekerli iciyorum, gunune gore degismekle birlikte 3-5 bardak cay iciyorum.

23 yasindayim, 172 boyundayim 78 kiloyum. 70 olmayi hedefliyorum.

Bu program kilo vermek icin uygun mudur ? Ya da yapilacak ek seyler var midir ?

 
Suyu yazmayi unutmusum, ben normalde zaten gunde 2 litreye yakin su iciyorum. Onun disinda suanda cok yiyorum kilo almiyorum derken herhangi biseye dikkat ederek mi yiyorsun yoksa allah ne verdiyse mi ?


  • evet soyadim gercekten mucuk  (15.12.13 12:37:30) 
kepekli grissini ve diet bisküviyi yeme, öğünlerinde 1 dilim kepekli ekmek ye. ekmekten bu kadar korkmayın. vucudun kaliteli karbonhidrata ihtiyacı var. muhakkak baklagil tüketin.


  • bal dok yala  (15.12.13 12:38:15) 
Diet buskuvi ve grissiniyi ara ogun olarak dusunmustum. Ara yogun yemezsem normal ogunlerde yediklerim beni kesmeyecek biliyorum. Ara ogun olarak ne tavsiye edersiniz ?


  • evet soyadim gercekten mucuk  (15.12.13 12:39:56) 
ara öğün olarak: badem / ceviz / kuru kayısı
zeroyu çıkarın hayatınızdan.
ızgara tavuk/et dedikleriniz küçük porsiyonlar olmasın. ana öğünlerde güzelce doyarsanız ara öğüne belki ihtiyacınız bile kalmayacak.
  • neyleyim  (15.12.13 12:46:16) 
ana öğünlerde abartmadan doyun tam buğday yada kepek yerseniz tok tutar, farkındaysanız ara öğünlerde eliniz gene karbonhidrata gidiyor (grissini,bisküvi) çünkü vucut arzu ediyor o yüzden onları deilde azcık kaliteli karbonhidrat alın yoksa kolay yoldan çıkarsınız. ayrıca evet günde bir avuç kuruyemiş iyi gider. neyleyim +1

öğünlerde muhakkak salata ve yoğurt tüketin.
  • bal dok yala  (15.12.13 14:28:25 ~ 14:29:56) 
Tesekkurler arkadaslar degerli bilgileriniz icin


  • evet soyadim gercekten mucuk  (15.12.13 14:52:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.