[]

dışarıdaki sesleri engelleyecek kulaklık...

Slm herkese.
ben genelde sessizlikten hoşlanan gürültüyü sevmeyen biriyim. sizin bildiğiniz kulağına takınca dış ortamdaki sesleri engelleyecek kulaklık vb birşey var mı?
yardımcı olursanız çok sevinirm yoksa kafayı yiyecğm burda ya...


 
Geçen ay bir iş güvenliği dergisi ile birlikte Silent diye bir markanın numune kutusunu vermişlerdi. Sloganı "noise became silence".
Üreticisi Bava adlı bir firmaymış. (www.bava.com.tr) Perakende satılıyor mu bilemiyorum, bir iletişime geç istersen.

  • denizen  (30.04.09 17:12:21) 
sennheiser modellerine bakmakta, ancak kulakiçi olanları uzun süreli kullanmamakta fayda var.


  • turkish tekila  (30.04.09 17:28:39) 
(bkz: sennheiser cx300)
(bkz: creative ep 630)
veya
(bkz: akg) kulak içilerden deneyebilirsin
  • partizan  (30.04.09 17:54:24) 
www.hepsiburada.com
bunlardan seç beğen al akg tek geçerim.

  • rentts1  (30.04.09 18:08:04) 
denizen teşekkürler aradğm şey bu aslında
ama nerde satıldğı vs yazmyr burada ya...
diğer arkadaşlar söylemek istedğimi yanlış anlmşlar. ben müzik dinlemek için dğl sdce dış ortamdaki seslerdn kurtulup sessiz sakin yaşamak için kulaklık vb 1şey sormuştum
yine de ilgilenen herkese teşekkrler...
  • thesL  (30.04.09 18:52:29) 
hee ok annadım aradığın şeyi sanırım işçi malzemeleri ve kıyafetleri satan yerlerde olabilir.


  • rentts1  (30.04.09 18:58:18) 
haha kulak tıkacı desene ya :)
ben eczaneden aldım yazın.. macun gibi her şekle giren bi şey 3 4 lira.. gayet de rahat ve suyla falan bozulmuyor.. sesi de kesiyor tabi.

  • partizan  (30.04.09 19:44:02) 
pilotlarin kullandiklari var ama cok pahali. Daha ucuz ornekleri icin mesala sony'nin www.amazon.com ve bose'un(bunlar baya pahali) modelleri var. Gerci bunlar muzik kulakligi ama active noise cancellation denilen zimbirti sayesinde ugultulari oldukca azaltiyor. Ama yuksek frekanslari engelleyemiyor. O yuzden tren, metro ucak gibi yerlerde bayagi faydali. Ama kulakligi takim dunyayla baglantim kesilsin diye birsey yok. Belki pilot modelleri ona biraz yaklasiyordur.


  • badseed  (30.04.09 21:53:05) 
sennheiser px200 is tha best.


  • kobrettii  (01.05.09 09:14:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.