[]

Türkçe'ye çevirebilir miyiz, lütfen?

The modern złoty used a centesimal scale
and its subdivision is called groszy. In
addition, try to avoid big denomination bill
such as 200 PLN or more

 
Modern złoty bir yüzüncü ölçeği kullanılır
ve alt groszy denir. içinde
Ayrıca, büyük mezhep tasarıyı önlemek için deneyin
örneğin, 200 ya da daha fazla PLN
  • mountaincat  (14.12.13 23:05:14) 
@mountaincat
google translate kullandığınızı söyleyin en azından

  • clones  (14.12.13 23:17:54 ~ 23:18:08) 
@clones O zaman ne esprisi kalacak?


  • mountaincat  (14.12.13 23:19:49) 
duyuruyu açan kişi ciddi bir cevap bekliyor

neyse kabaca çevirisi şöyle, "modern zloti yüzlük olarak kullanılır, alt birimi groş olarak adlandırılır, ek olarak, 200 pln(polonya zlotisi) ve daha fazla tutarda büyük meblağlı faturalarda kaçınmaya gayret gösterin gibi bir anlamı var.

bu da ek bilgi olması açısından tr.wikipedia.org

edit: aşağıdaki çeviri çok daha doğru tabiki
  • clones  (14.12.13 23:25:31 ~ 23:27:21) 
Günümüz zlotisi yüzlük ölçek kullanır (tl ve diğer birçok para birimi gibi) ve bunun yüzde birine groszy denir. Ek olarak, 200 PLN gibi büyük kağıt paralardan kaçının. (Bunu çözemedim.)

Edit var.
  • juusto  (14.12.13 23:25:36 ~ 23:27:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.