[]

gri duvar ile ne renk mobilya gider_

gün ışığı almayan bir odam var. ben de açık renk olsun diye açık soğuk bir griye boyadım. ekli rasimdekinden daha açık ama tonu aynı gibi.
yanısıra bütün mobilyalarım da açık ahşap rengi. onu da ekledim.
işin kötüsü yerler de aynı açık renkten kaplanmış.
sonuç olarak oda acayip renksiz ve soğuk duruyor.

ben de biraz renklensin diye şifonyeri ve ya dolabı boyayayım dedim. bir de küçük kitaplık var, onu da boyayabilirim. çekmeceli şey kesin boyanacak, en dandik şey o çünkü.

ama bir türlü karar veremedim ne renge boyayacağıma. (sprey boya ile boyayacağım bu arada.) hangi renk gider?

odanın mı rengini değiştirsem, bir duvarı mı süslesem, poster mi assam, ne yapsam? içim şişiyor odada ve bütün günü odada geçiriyorum şu aralar.

 
odana ışıklandırılmış bir akvaryum koy.


  • gorki  (14.12.13 18:32:15) 
açık renk olsun deyip odayı soğuk griye boyamak olmamış bence. pastel tonlarından birini seçmeni öneririm.


  • slm  (14.12.13 18:33:44) 
fikir vermesi açısından şu görsellere bir bak:
www.google.com.tr

bence turkuaz ve koyu kahve birlikteliği çok yakışır griye de uyar. bu retro tarzı dedikleri tarzda boyayabilirsin çekmecenin biri turkuaz biri koyu kahve biri sarı şeklinde.
www.google.com.tr
www.google.com.tr
  • yue  (14.12.13 18:59:00) 
gri ye bordo/kırmızı derim paintte bilr yanyana koyun bu renkleri dediğimi anlarsınız :)


  • denizrocket  (14.12.13 19:32:29) 
griye beyaz renk mobilyalar yakisir ama biraz fazla iddiali olur

www.houzz.com

bu siteye bir bak, muthis fikirler edinebilirsin
  • exlibris  (14.12.13 20:55:41) 
Bence gün ışığı rengine boyayin koyu sarı mimoza sarısı gibi yanına koyu turuncu kırmızı gibi renkler koyun. Öyle hapishane rengi gibi geldi gri soğuk deyince


  • Lim5  (14.12.13 23:17:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.