[]

Anneyi mutlu etmek?

Merhaba
Okuz oldugumdan dogum gununu unuttum annemin. Ustunden 3 gun gecti ve kendisi hatirlatti unuttugumu.
Bu aksam ya da yarin gun boyunca yapilabilecek seyler gidilebilecek yerler icin sizden oneriler istiyorum.
Aklima gelenleri siralayayim. Bu aksam alisverise goturmek, sonrasinda sahilde bir cafede sahlep icmek. Yarin sinemaya, sonra gitmedigi muzelerden birine goturmek. Bu aksam manzarasi olan bir yerde yemek vs.
Bu arada kendisi pek genc degil, uzun sure yuruyemiyor, arabayla gidecegimizden otopark da sorun. Bunlari goz onunde bulundurunca hicbi sey bulamadim. Anneyle disarida nerelere gidilir hic bilgim yok bi yardim edin.

 
git anneni öp,doğumgününü unuttuğun için özür dile,seni seviyorum de.acayip mutlu olur.başka bişeye gerek bile yok.


  • rock n roll  (14.12.13 17:38:29) 
yolun ortasına park et mutlu olacağı şeyleri yap.evlatta olsan içinde üzüntü duymuştur. elini öp hadi çıkıyoruz de.sahlep olabilir yemek olabilir. sen bilirsin hoşlandığı şeyleri.


  • later  (14.12.13 17:40:31 ~ 17:43:39) 
Tabi bu bule yeterliydi dogru soyluyosun. Ama bir kereligine normalden fazla bi caba vermek istiyorum zamanimi ayirmak istiyorum. Dedigim gibi hic bi yere goturmedim kendisini, nereye gidilir onu bile bilmiyorum


  • zunuduko relkirbet  (14.12.13 17:41:50) 
anladığım kadarıyla istanbul'dasınız. anneniz fazla yürüyemiyorsa onu pera müzesine götürün.

pera müzesinin yakınında otopark var, araba ile ya da taksi ile gidebilirsiniz.

neden pera'yı öneriyorum? çünkü küçük bir bina. bir apartman dairesi büyüklüğünde 5-6 katlık bir yer. her katında bir sergi salonu var. asansörle çıkılıyor.
en önemlisi ve bence en güzeli giriş katında çok güzel bir kafe var. kaliteli bir yer. fiyatları orta halli pahalı değil.

kısa sürede dinlene dinlene müzeyi gezer aşağı kafeye inersiniz.

kafe çalışanları ile konuşup annenize böyle bir mumlu kutlama yapabilirsiniz. anne öküzlüğümü affet dersiniz.
  • mea maxima culpa  (14.12.13 17:53:04 ~ 17:53:57) 
arkadaş yazsanız bir de ne yaptınız. insan merakta kalıyor.

anneni bir yere götürdün mü? yoksa annen hala aferin benim öküz oğlum mu diyor :)
  • mea maxima culpa  (17.12.13 11:52:13) 
Hala aferin benim okuz ogluma diyor tabi.
Elimden geldigince gunu degerlendirmeye calistim. Eski arkadasiyla gorusmeye sakarya'ya goturdum. Aksama dogru sultanahmette manzarali bi restoranda yemek yedik. Oradan bebek sahile gidip usuyene kadar oturduk sohbet ettik. Erkeklik gururu denen illet yuzunden anca eve donerken ustu kapali ozur dileyebildim:)

Pera muzesi guzelmis, keske daha once gorebilseydim cevabi.
Tesekkurler crvaplar icin.
  • zunuduko relkirbet  (08.01.14 00:06:48) 
oooo çok güzel şeyler yapmışsınız.

Pera müzesine de başka bir gün gidersiniz :)
  • mea maxima culpa  (08.01.14 00:10:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.