[]

baş ağrısı

selam,başım çok kötü ağrıyor.bana bir çözüm bulun,yoksa kafamı kesip atacağım




 
eski yöntemdir...
patates dilimleyin, bir tülbent yada beze dizin, az tuzlayın ve patatesler alnınıza gelecek biçimde başınıza bağlayın.

  • livaneli kadir  (14.12.13 13:39:41) 
daha once denediginiz bir agri kesici ilac...


  • compadrito  (14.12.13 13:45:04) 
Nar eksisi sulandir bir cay bardagi
Ya da bir limon sik ic
Ya da eksi baska bisii


Tabi agri kesicilere cok alisik bi bassa ise yaramaz
  • cecilia  (14.12.13 13:52:26 ~ 13:53:20) 
yumurtanın akıyla beyazını ayırın, o kadar. sürmeye bile gerek yok.

ağrı kesici opsiyon değilse temiz hava en iyisi.
  • fayfim  (14.12.13 15:34:15) 
yakınlarda bir eczane varsa hemen gidip bir nane yağı al. Ama eczanalerde satılandan olacak ,tıbbi nane diyorlar, bazı yerlerde china oil diye de geçiyor. Başındaki akupunktur noktalarına parmağınla bastırarak masaj yap. Örnek olarak söylüyorum şakak kemiği, alnın ortası, ense köküne odaklan. Neresi iyi geliyor anlarsın zaten.


  • cy7  (14.12.13 15:42:22) 
Advil forever!


  • ruh i tibbiye  (14.12.13 18:48:03) 
eğer anlık birşey ise böyle durumlarda kısa-orta etkili(kan proteinlerine bağlanmayan) bir ağrıkesici tercih etmek gerekir(apranax uzun etkilidir mesela, ilk akla gelenlerden biri olmakla beraber fazla ağır gelir, onun için direkt apranax'a atlamayın diyorum yani. midenize yazık). ama sürekli bir problemse kesinlikle nöroloğa başvurun,altından organik birşey çıkabilir dikkatli olmak lazım. genelde psikojenik faktörler oluyor. önceki günden alkolü fazla kaçırma durumu olduysa bence ağrı kesici almayın, bir gün sabredin geçer. çünkü zaten alkol mideyi yeterince yıpratmış analjezik kullanarak bir tekme de siz vurmayın derim.


  • sokaktakiyabanci  (15.12.13 08:41:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.