[]

kıza acilsam mi

bizim bölümde bi kız var aşık olduğum. ben utangaç biri sayılırım. o yüzden çok aramız yoktu. ama son zamanlarda biraz yakın oldum sayılır çok yakın değil ama olsun. konusmaya başladık son zamanlarda yani. hatta bayağı iyi anlaşmaya başlamıştık. o kendi arkadaş grubu dışında pek kimseyle konuşmaz zaten.
dün hasta oldum , atesim bayağı yükseldi. saatlerce onu düşündüm. insan hasta olunca sevdiklerini yanında hayal ediyor tabi. karar aldım haftaya açılacaktım.
akşam internette bi fotosunu gördüm. %95 ihtimal sevgilisi. yıkıldım tabi.
ne yapayım bundan sonra. acilirsam sevgilim var derse kötü olur mu? akıl verin abiler. yaşlar 22 bu arada.

 
Abi iki ilgi görünce direk aşık olma moduna giriyorsunuz salla sevgilisi varsa asla açılma.


  • foradream  (14.12.13 12:06:38) 
niye açılmayacaksın ki? sevgilisi var diye açılma diyenleri boşver diyorum.

nişanlısı kocası falan olsa anlarım da sevgilisi var diye uzak durman gereksiz
sen duygularını açıklarsın kız halinden memnunsa zaten sevgilim var der iş biter.

asıl sinsi gibi kıza götün götün yanaşıp arkadaş olman ayıp.

git kıza ne hissediyorsan söyle bugün olmasa yarın olur diyorum.
  • azizakin  (14.12.13 13:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.