[]

Adnan Hoca'nın olayı ne ya gerçekten?

Zaten hiç bir zaman aklım almadı ama gece gece şu siteye denk geldim. Ulan arkadaş bu nasıl bir şey ya? gulsahgucyetmez.blogspot.com Büyü mü yapıyor bu adam bu kızlara bu nasıl zevktir hepsi aynı makyözün kuaförün elinden çıkmış ve giderek androitleşmiş. Gerçekten hiç bir şey bilen duyan var mı?




 
belirli aralıklarla bu soru soruluyor burada dikkatimi çekti...

arama yapın.
  • Ufuk  (14.12.13 00:21:49) 
kızlar açısından para. adnan oktar açısından da fetiş mi diyelim zevk mi diyelim hepsini bir örnek yapıyor.


  • xenophobe  (14.12.13 00:30:40) 
kızlar açısından para argümanı yetersiz zira bu kızların bir çoğu üst düzey yönetici, üst düzey bürokrat, asker, sanayici, zart zurt gibi üst sınıf ailelerin kızları.


  • kyha  (14.12.13 01:15:26) 
Son yıllarda çıkan ve özellikle varlıklı, dünya derdinden bi haber oldukları için psikolojik boşlukta olan insanların bu boşluklarından faydalanarak tuzaklarına düşürüpkkandıran, başlarında cin gibi kurnaz ve ama kendilerine hoca dedittiren birkaç şaklabanın kurup yönettiği onlarca çakma cemaatten birisi. Evet cemaatinde çakması var artık.

Adam şöyle başliyo kandirmaya, sen diyo dini nasıl yasamak istiyosan öyle yasa. Bir kadın olarak namaz kilarken başini örtmek istemiyor musun? Örtmene gerek yok zaten. Size şimdiye kadar yanlis öğrettiler vs vs.

bi animi yazim bu çakma cemaatlerle ilgili.. Şimdi ankara' da bi hoca türemiş gene, adı abdurrahman hoca. Benim eski calistigim restaurantın sahibini de kandirmis bu herif. ara sira arkadaslari ziyarete giderim o mekana veya biriyle yemek yicegim zaman oraya götürürüm ne de olsa tanıdık bildik yer diye. bi gün gene gittim, baktım bizim patron(kendisi kadın esinden bosanmış, yani hem zengin hem boslukta), bi salonu kapatmislar 20-30 kisi toplantı yapiyorlar. Herifin biri ayakta herkes oturmus bunun anlattiklarini dinliyo. Ama kadınları görmeniz lazım hepsi güzel bakımlı kadınlar ve çoğunluğu kadın. Geldikleri arabaları da hep son model.

Bizim şefe sordum hayırdır abi noluyo icerde diye, anan cemaate girdi dedi(patrona dalga amaclı öyle derdik biz; anan, anamız..) Ne cemaati dedim? Sapıtmışlar dedi. Kısa etekle basları acıkken namaz kılıyorlar falan dedi. Bizim patronda namaza baslamış, namazı da aynı kısa etek baş açık, depoda kedinin köpegin yattığı pis yerde kılıyomus. Neyse dedik ama merak ettim içimden. Bunların dersi bitti, patronun yanina gittim iste nbr nasilsin derken konuyu cemaate getirdim, abla dedim bende bi derse girebilir miyim falan diye sordum, AA tabi eyyorcum yarın gene var gel sende dedi. Şefe dedim yarin bende gircem abi, olm akilli ol bosver, yok dedim merak ettim gircem. Bi gün sonra gittim gene oturdum hoca efendiyi bekliyoz patronun odasında konuşuyorlar o sıra. Ama gelenlere bak, bi ttarafımda doktor, bi tarafımda gazeteci, karşımda avukat.. Hepsi zengin yani. Bi de caktirmadan yanimdaki hatuna hocsnin soy adını sordum bilmiyorum defi kahpe asdfrads

Neyse bu Piç geldi ders başladı. Önce bana hg dedi, ne is yapiyon vs. Sonra konuya girdi, konumuz fatiha suresi. Bize fatiha' yı açıklıyo. Ulan amcık göt, ben cemaatçi değilim ama benim babam senelerin nurcusu, ondan dolayı dini bilgim kuvvetlidir, sen kime neyi yalan dolan katarak açıklıyon?..

Neyse konu döndü dolaştı, hoca şarlatanı dedi ki, yaşayan resuller varmış. Birisini de tanıyormus hatta, ama daha sonraki derslerde acıklayacakmıs kim olduğunu. Piçe bak ilerleyen zamanlarda kendisini ya da bi ortagini resul ilan edecek. Ayni adnan oktar'ın kendisini mehdi ilan ettiği gibi. Ulan mehdi çıkacak evet ama bırak ilan etmeyi, kendisi bile bilmeyecek önceleri mehdi olduğunu.

Neyse ben tabi soru üstüne soru soru üstüne soru, adam eyyor arkadadimiz henüz hazir değil gibisinden bi şey dedi. Ben sinirlendim ne diyon sen ya dedim, yasayan resul varmış bilmem ne. Gel dedim kitabı acalım göster bana nerede yazıyo?Milleti kandırıyon burada, derken patron girdi araya, bırak abla ya dedim çıktım salondan. Bi kişi de demedi su çocuk hakli olabilir mi acaba diye? oturup derse devam ettiler. O derece yikamislar beyinlerini.

Helal olsun lan, bi insani kandirip kullanmak gerçekten kolay değil, ki hu insanlar okumuş kültürlü insanlar. Valla helal olsun kandıra biliyorsanız sizde kandırıp hoca olun kardeşim, iyi para var bu iste..

Buda bele bi anımdır..
  • eyyor  (14.12.13 01:15:57 ~ 01:20:13) 
o değil de bu derece çarpık tiplere kanacak kadar din cahili kaynıyor ya la memleket... asıl sıkıntı burada..


  • zaka4alka  (14.12.13 03:23:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.