[]

Film sorusuna imdb link'i verenler

cevap olarak filmin ismini de yazın. mesela dizi sorusunda olmuyor bu genelde. ayıp ediyosunuz bence sırf link verince. sonuçta duyuruda aratınca da filmin ismini bulmak da önemli olabiliyor.

(filmin ismi uzun olabilir evet ama iki kelime yazacaksınız, ha diyeceksin sen de tıklamaya mı üşeniyorsun, ama açıkladım durumu)

evdeyim, hastayım ve kafayı buna taktım evet.

siz ne düşünüyorsunuz?

edit: soruyu yanlış anlayanlar var sanırım. link vermeyin demiyorum. imdb linki vermek faydalı tabii ki de. ama onunla beraber filmin ismini yazmaktan bahsediyorum. ben hep öyle yapıyorum mesela.

edit2: cecilia'nın dediği gibi tablet ve mobil olayları var bi de.

 
bi ben sanıyordum tıklamaya üşenen :))

yeni sayfa açılıyo, ona git hee bu muymuş de kapat falan. tabletten zulüm gibi
  • cecilia  (13.12.13 23:37:59) 
link vererek daha kolaylık sağladığımı düşündüğüm için link veriyorum.bazen link vercek halim olmuyor direk isim yazıyorum.Hem linke tıklayınca imdb puanını,filmin türünü ,kimler oynuyormuş vs bilgilere direk ulaşıyor bunda ne zarar var anlamadım.


  • hystarie  (13.12.13 23:39:17) 
Duyuruda film aratmanın pek popüler olduğunu sanmıyorum. Zira senin de dediğin gibi 2 ayda 1 aynı filmler sorulabiliyor.


  • japon askeri  (13.12.13 23:41:01) 
bence imdb linki @hystarie'nin dediği gibi daha kolaylık sağlıyor. ayrıca allah başka dert vermesin.


  • sarhosken alinan hesap  (13.12.13 23:49:31) 
+1

bir de "bu şarkı ne?" sorularında çok oluyor. youtube linki ile cevap veriyolar. daha önce yazmışlar diye anlamak için tıklamak gerekiyor hepsine.
  • supergirl  (14.12.13 00:09:28) 
hay ağzına sağlık.
imdb ve youtube linklerini verirken yanına bir de ismini yazmak zor mu arkadaşlar.
ben tek tek imdb'ye gitmek zoruda mıyım yahu?
  • unalub  (19.12.13 22:50:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.