[]

Rüyada neden koşamıyorum?

Sayın ahali çok afedersiniz; performans sorunu yaşıyorum rüyamda birilerinden kaçarken ya da birilerini kovalarken. Her seferinde yakalanıyorum neredeyse.
Nedir bu işin sebebi? Neden deniz tabanında koşmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum?

hugelol.com

 
ben de koşamıyorum,sürünüyorum.ama çok hızlı gidiyorum,asla yakalanmıyorum.korku hissediyoruz belki de.


  • rock n roll  (13.12.13 23:27:25) 
herkeste var sanırım hemen hemen bu. geri geri kaçmayı oluşturdum zihnimde yıllarca.


  • rhollor  (13.12.13 23:28:42) 
başarısızlık korkusu mu artık ya da bilinç altı kendini hepten sıkışmış mı hissediyor nedir? strestir ama kesin :D


  • kyha  (13.12.13 23:28:47) 
Ben baktım koşamıyorum yüksek bir yerden atıyorum kendimi aşağı uyanayım diye :) Dün gece 19.kattan saldım mesela kendimi.


  • japon askeri  (13.12.13 23:32:46) 
koşamayınca filan ağırlık bastı derler.


  • hystarie  (13.12.13 23:40:10) 
@aktör
(bkz: lucid dreaming)

  • norek  (13.12.13 23:40:23) 
koşanı duymadım daha desem yeridir. aynı durum bir çoğumuzda belki de hepimizde mevcut.


  • odiyus  (13.12.13 23:56:35) 
@norek abi insan rüyasında niye kontrol etmek istesin ki rüya lan :)


  • aktör  (14.12.13 00:00:35) 
Psikolog gibi bi adam vardı zamanında kpss ye hazırlanırken derslere giriyordu. Ona sormuştum genelde uykusunda düşenler, ani hareketler, koşamamalar, kaçamamalar ailenden veya kendine yakın gördüğün kişinin ölümünün sende bıraktığı izlermiş. Aslında o bilgiyi aldığın ana geri dönüyormuşsun. Bir arkadaş sormuştu bana bende adama sordum cevap bana saçma geldi ama arkadaşa çaktırmadan sorayım dedim ailen nasıl falan diye annem iyi çok şükür dedi. Meğerse babası daha çocukken vefat etmiş. Eleman İş arkadaşımdı hani iş arkadaşı iş arkadaşıdır benim için ailesi hakkında bilgim yoktu. Böylece öğrenmiş olmuştum. (Makara için değil harbi bilgidir)


  • 500 days of summer  (14.12.13 00:11:15) 
@500 days of summer bence o tesaduf olmus, benim yakin cevremden hic kimse olmedi sadece tanimadigim uzak akrabalar falan, ama cocuklugumdan beri ruyamda biri kovalar ben kacmaya calisirim ama kosamam agir cekime girer sanki ruya.


  • cometome  (14.12.13 00:13:12) 
fiziksel olarakta şöyle derim. Ya çok yorulduğunda bacakların ağrır o yüzden olur ha yorulmadığım-dada oluyor dersen o zaman bacaklarda romatizma var bence. Diğer organlarda da böyle ağırlaşma hareket ettirememe varsa rüyada büyük problem var demektir


  • 500 days of summer  (14.12.13 00:41:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.