[]

Mavi'ye Ürün İadesi

Bugün Mavi'den cüzdan aldım. Kullanışlı değilmiş. Yarın iade edebilir miyim? Yani iade alma gibi bir yasal zorunlulukları var mıdır?




 
zorunlu değiller ama alabilirler de. denemek gerek.


  • pain of liberation  (13.12.13 23:11:17) 
deforme olmadıysa faturası sendeyse. yani aldığın gibi iade edeceksen zorunlu iade almaları.


  • andy kaufman  (13.12.13 23:11:17) 
andy kaufman +1


  • aktör  (13.12.13 23:14:31) 
ulan herkese yanlış bilgi veriyorsunuz, sonra bir gazla gidip asgari ücretle çalışan adamın kafasını ütüleyecek bu insan.

mağazadan görerek, beğenerek aldığın üründe herhangi bir iade hakkın yok. gene de firmalar bazen bu iade haklarını reklam amaçlı olarak veya diğer firmalardan daha öne çıkmak için yaratıyorlar.

ha ama ürün kusurlu falan olsa, 30 gün boyunca iade hakkın var.
  • pain of liberation  (13.12.13 23:16:44) 
iç giyim dışında 30 gün içinde üründe kullanıcı kaynaklı bi sorun oluşturmadığınız takdirde, "denemeden aldım giydiğimde beğenmedim" diyerek bile iade etme hakkınız var, kredi kartıyla aldıysanız kart slibini vs'sini de götürmeniz gerekli yoksa hediye ceki verirler. ayaküstü siktirmeyin kendinizi her yerde.


  • sorupsilicem  (13.12.13 23:32:22 ~ 23:32:49) 
bozulma yoksa etiketi vs üzerinde duruyorsa iade alırlar neden almasınlar, yalnız hediye çeki vs verebilirler para ödemesi yerine.


  • kyha  (13.12.13 23:33:33) 
anlamadığım ordan alırken mavi eve geldiniz kırmızı mı oldu?
ben de bebe mağazasında çalışıyorum bu gibi durumlarla karşılaştığımız oluyor inanın hayattaki en sinir bozucu an. bazıları demez mi tüketici hakları var bilmem ne şikayet ederim hakkım var hukuğum var o gider kocası gelir benim hanıma nasıl böyle dersiniz ulan! adam 1 ay kullandığı mobilyayı iade etmek ister, değiştirmek ister falan filan. işte böyle fırsatı bulunca boş boş konuşuyorum kusura bakmayın şahsınıza herhangi bir atıfda bulunmak değil maksadım bu sebeple özrümü belirtmek isterim. oranın çalışanına çatmadığınız sürece durumunuz normal, alma ihtimalleri yüksek ama iade değil değişim olur büyük ihtimal.

o kotu yüze fırlatan şahsa değinmek bile istemiyorum.
  • odiyus  (13.12.13 23:38:29 ~ 23:40:12) 
alırlar alırlar.bana böyle bi durumda götürememiştim.getirseydin ya falan dediler.


  • aşksız prens  (13.12.13 23:49:43) 
bu arada 5 ay kotu giyip paçası yırtılınca gidip suratlarına(?) atmak tamamen görgüzülükten,kültürsüzlükten ve cahilikten kaynaklanan bir durum. bunu belirteyim.

dikkat edin sizin de suratınıza attırmasınlar.

tatlı dil yılanı deliğindne çıkarır. git güzelce söyle derdini. bence o paraya başka birşey almanı teklif ederler. direk paranı iade edeceklerin sanmıyorum.
  • mahone  (13.12.13 23:50:19) 
Sonuç: iade alıyorlarmış :)


  • Cryptoricus  (15.12.13 02:46:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.