[]

Ortopedik yastık tavsiyesi

2 tip yastık arıyorum. Birincisi hemen herkesin kullandığı standart görünümdeki ortopedik yastık. Hangi markayı alsak bilemedik. 30 liraya da var 300 liraya da. Mesela Migros'ta satılan 30 liralık yastık iş görür mü yoksa çok mu para bayılalım? Fiyat/performans oranı en üst seviyede olanları öğrenmek isteriz.

İkinici olarak da başınızı yastığa koyunca hem boyunu destekleyen hem de başınızı sağa veya sola döndürmenizi engelleyen özellikte olan yastık varmış fakat ben baktım göremedim. Bilenlerden öğrenmek isterim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ekleme: Cevap için rexex'e teşekkür ederim fakat ikinci bahsettiğim yastık türünde boyun desteğine ek olarak başın sağ ve sollarında çıkıntı oluyor ve başınızı döndüremiyorsunuz. Başınızı sanki bir kafese koymuşsunuz gibi veya beyin MR'ı çektiriyormuşsunuz da kafa oynamasın diye sağdan soldan destek konulmuş gibi hissettiriyor.

 
sanırım boynu destekleyen derken şu tarz bir şeyden bahsediyorsunuz: www.hayat-grup.com . sağlık sorununuz var mı bilmiyorum eğer öyleyse doktorlar veya medikalciler falan özel birşey önerebilir ama ben migrostan indirimle standart yastık görünümünde visko yastık aldım iki hafta önce ve sabahları sürekli çektiğim boyun ağrılarım ilk geceden itibaren kesildi bu gazla yeni yatak da sipariş verdim bakalım benim gibi aşırı kilolu bir insanı tüy gibi uyutabilecek mi?
Her neyse eğer boyun fıtığı gibi bir sağlık sorunu yoksa 30 liralık yastık bile uyku kalitenizi artırıyor diyebilirim ama biri derse ki 300 liralık yastıkta yatınca über süper oluyor o da neymiş falan susarım tabii bütçem o kadar olmadığından hiç denemedim :D

  • rexex  (13.12.13 23:41:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.