[]

her aksam icmek istemek

bu ara oyle bir his var icimde 2 ser bira goturcem her aksam sanırım, ciddi ciddi uyku ilacım olmaya basladı, olmazsa uyku gelmiyo.

kotu seylerin baslangıcı mı ki bu? alkolik mi oluyorum yoksa.


 
yakın benim eve 5 dk , alırken de cok sorun olmuyo gece. gidip alıyorum. tam da yatarken daha fazla bi istek geliyo icmezsem cok zor oluyo yatmak, hayırlısı diyelim.


  • therevo  (13.12.13 19:41:02) 
2 bira ile alkolik olma ihtiamlin yk bence. Tabi sonra 3 bira 5 bira six pack vodka tekila felan diye ilerlemezse
bence devam edin ama kendinizi gözlemleyin de...
Belki de bu iki bira rahatlama ihtiyacınızı gideriyordur. Asıl problem orada işte, eğer öyle ise, neden rahatlama ihtiyacınız var? iş, eş okul felan... O kısma odaklanmak lazım.
Afiyet olsun. Tuborg Rules :)
  • Ruprect  (13.12.13 19:50:00) 
içip içip derpesif hallere bürünmüyorsan çok sorun değil ya, ama her alışkanlık gibi uzun süre sürdürmek bence de hoş değil ayrıca fena göbek yapar hem her gece içmek hem de üzerine uyumak.


  • in search we trust  (13.12.13 19:50:42) 
depresiflik degil tam da, icince kendimi daha iyi dinleyebiliyorum kendimle kalabiliyorum sorunlardan uzaklasıyorum mutlu oluyorum acıckası, guzel bi de muzik bulursam tadından yenmiyo :) o muzigi yatarken de dinleyip oyle uyuyorum bu da ayrı bi zevk veriyo :) olay bu iste, cok bi sorunum yok oyle is guc es yolunda sayılır da , bunlarla ilgili sorun olunca 2 yetmiyo tabi :)


  • therevo  (13.12.13 19:55:30) 
aynı şekilde uzun dönemler geçirmiş biri olarak tavsiyem şu: tek başına içmediğin, içince çekilmez bir adam olmadığın sürece ne istiyorsan yap. sınırı bu. ama kesinlikle yalnız içmeye başlama, çünkü artık içmek için bahane bulmak acayip kolaylaşıyor, meyve suyu içer gibi içiyorsun.

bunun yerine eğer ciddi uyku problemi yaşıyorsan uyku ilacı kullanman bile daha iyi. (yani başka bir duyuruda sorsalar kafanıza göre uyku ilacı kullanmayın lan doktora danışın derdim ama burada durum bu) sonrasını biliyorum çünkü.
  • klasikko  (13.12.13 19:57:32) 
yamuluyorsam düzeltilebilir, alkolizmin ön şartı her gün aynı miktarda içmekti


  • cecilia  (13.12.13 19:57:49) 
@klasikkoekşi 1 seneden fazladır durum bu, grup icinde de ictigim zaman cok oldu ama cogu aksam tek basıma iciyorum.


  • therevo  (13.12.13 20:00:57) 
@khiron demi bi de o var :)


  • therevo  (13.12.13 20:10:21) 
Bence alkolizm düzenli şekilde içmek degil, içtiği zaman -miktar olarak-kendini durduramamaktir.


  • jemjum  (13.12.13 22:26:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.