[]

ucuz dvd player almak

aslında dvd oynatma ihtiyacı duyacağımızdan bile şüpheliyim, genel olarak vcd oynatılacak sadece. yine de çok aşırı dandik bişey olmasın diyorum. istanbuldayım, nereye bakiyim doğubank'a falan mı?

ha bi de nasıl bağlanacak bu tv'ye? tv epey yeni bi alet, hdmi falan var yani ama alacağım playerda hdmi olur mu bilmiyorum. uydu alıcısının girişi var ya, scart deniyo galiba. onunla mı bağlanır? ya da o scart'ın üstünde ayrıca kırmızılı yeşilli sarılı falan girişler var tek tek. onlar mı?


 
en dandik marketlerde bile var artik ucuz dvd playerlardan.
migros dakilere bakin derim.
illa hdmi la baglanmasina gerek yok, ha olursa iyi olur ama olmazsa da olmaz degil. scart da olur hdmi da olur o renkli girislerden de olur.
  • rentts  (13.12.13 16:32:27) 
doğu bank la uğraşma oradaki esnafla muhattap bile olma git teknosa mediarkta 80 liraya dvd player var philipsin onun usb okuyanından(usb girişli) al maksimum 80-90 liradır. eve gel scart ile bağla usb takıp çıkartırken dikkatli ol 10 yıl kullanırsın.


  • xyz123  (13.12.13 16:33:58) 
80-90 da çok oluyo yav. pek kullanılmayacak bi alet için yani. 50'ye falan olmaz mı en son?


  • loser blueser  (13.12.13 16:37:57) 
geçen 54 liraya gördüm saçma bir markaydı 80 -90 ver kafan rahat etsin bence


  • xyz123  (13.12.13 16:40:30) 
50 liraya bulursun ama 3 gün sonra cd-rom açılmaz, kablo soketleri yamulur değişik şeyler olur. bilindik bir markanın en ucuz modelini al.


  • zazazaraeta  (13.12.13 17:02:14) 
bimekste var bir tane 50 tl www.bimeks.com.tr

ben bunun hometech divx 765 modelini 5 sene önce 110 tl ye aldım bayağı kullandım hala canavar gibi çalışıyor. fiyatlar bayağı düşmüş.
  • illegalstar  (13.12.13 17:31:19 ~ 17:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.