[]

General Mobile Discovery

herkes memnun genel olarak bu telefondan az çok bildiğim kadarıyla. o fiyata sanırım başka alternatifi yok. çift hat özelliği de işime yarayabilir bir özellik. telefon değiştireceğim. sizce alayım mı? üzerine biraz daha eklenip daha iyi bir şey de alınabilir mi?

*blu life play = gm discovery mi?


 
Hala almadığın kabahat :) ben de çok memnun olanlardanım, bazen donma sıkıntısı yapıyordu eksi özellik olarak; ama son güncellemeyle onu da yaşamıyorum.

Evet blu life play gm discovery.
  • redeath  (13.12.13 10:34:31) 
ben kullanıyorum temmuzdan beri gayet memnunum. istediğin sorular varsa sor yanıtlarım ben. rom falan atarsan harika şeyler var.


  • kablelvuku  (13.12.13 10:37:27) 
kamera berbat söyleyim :)


  • aktör  (13.12.13 10:49:58) 
illa ki android olsun demiyorsan lumia 720'yi tafsiye ederim.


  • tomofilli hasan  (13.12.13 11:33:07) 
ikinci el temiz lumia 920, gm aldığı için pişman olan sevgilim söylüyor bunu.


  • trajikomix  (13.12.13 12:56:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.