[]

PS3 önerir misiniz?

Selam. Uzun yıllardır kullandığım ps3'üm bozuldu. ps4 benim için pahalı. yine bir ps3 almamı önerir misiniz? daha ucuzlar mı fiyatı?




 
Ps2 nin başına gelenden daha hızlı bir biçimde daha az oyun çıkacak tahmin ediyorum ki Ps3 e. Ölü yatırım olabilir.


  • sozluknickmiverulan  (13.12.13 10:19:26) 
bu saatten sonra almanızı önermem. ama konsol alasınız varsa xbox 360 alın. oynamadığınız exclusive oyunları (gears of war, halo vs.) oynarsınız en azından.

edit:
daha açıklayıcı olasım geldi. ps3'ünüz hiç olmamış olsa kesin alın derdim ama bozulanın yerine şu saatten sonra tekrar almanızı tavsiye etmem. zaten en iyi exclusive oyunları oynamışsınızdır diye düşünüyorum. artık doğru dürüst bir exclusive gelmesi de zor. madem konsol ile oyun oynamayı seviyorsunuz. elinizdeki oyunları satıp, üstünü tamamlayıp xbox 360 alın.
  • flame of feanor  (13.12.13 10:23:32 ~ 10:47:33) 
ikinci el kırılmış falan bulursan ucuza al tabi. yada xbox al aynı şekil.


  • hasmetizm  (13.12.13 11:12:24) 
flame +1

exclusiveleri oynadiysaniz ve yeni çikan gran turismo 6 dikkatini çekmiyorsa xbox al.
  • mattiadestro  (13.12.13 12:11:19) 
ps4 alıp bir oyuna dünya para vermektense ps3 alın kırılmış 2. el. doldur oyunları içine bak keyfine.


  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (13.12.13 12:32:27) 
Kesinlikle etmem.


  • awareim  (13.12.13 13:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.