[]

dizimag olayını özet geçecek

merhaba millet böyle bir sitenin olduğundan bile haberim yoktu torrentten indirip izliyordum. ne bu veyvele?




 
diziport gibi dizi izlenebilen sitelerin kapatılması sonucu çok popülerleşti. başka izlenebilecek düzgün site yoktu ve bu açığı o kapattı. daha sonra nedenini bilmiyorum ama kapandı tamamen.


  • rhollor  (13.12.13 03:14:28) 
mobil sitesi mevcuttu. her gittiğin yerde dizi indirmeye fırsatın olmayabiliyor. mesela ben iş için yurtdışına çıktığımda genelde yanımda ipad olur. o hafta çıkan dizilerimin hepsini aynı akşam dizimag'ten izleyebiliyordum. uzun bir süre torrent'e ihtiyaç duymadım, arşivleme yapmadığım için. ama şimdi el mecbur torrent'e geri döndük. indirip ipad'e atıcaz artık.


  • spatzle  (13.12.13 08:41:26) 
diğer sitelere göre daha düzenli biraz daha kalite kokuyordu.
üyelik sistemi vardı, nerede kaldığını hatırlayabiliyordu. görüntü kalitesi de fena değildi. kısaca iyi bilirdik rahmetliyi.

  • bass solo take one  (13.12.13 10:10:56) 
izlediğim dizileri takip edebildiğim,ne altyazı ne dizi bulma konusunda hiç sorun yaşamadığım,reklamları en az düzeyde rahatsız eden tek düzgün siteydi.gitti.

tüm dizilerde nerede kaldığımı hatırlamadığımdan,çünkü ezbere izliyordum işaretlendiği için,dizimag gidince ortada kaldım.yetmedi izlediğim diziyi hiçbir yerde bulamadım dün e kadar.velvele oradan işte.
  • uzunuzunilgi  (13.12.13 10:15:06 ~ 10:15:55) 
Olay şu : Warnes Bros avukatları böyle bir sitenin varlığından haberdar oldular ve telif ücreti ödemeden yayın yaptıklarından dolayı şikayet ettiler. Daha sonra mahkeme kapatma kararı verdi. Ancak sahibi dizimag1,dizimag2... gibi türevlerleriyle yayına devam etti. Mahkeme kararını uygulamadığı için avukatlar, savcılıktan arama izni aldı. Böylece sahibinin evindeki tüm dijital verileri el konuldu. Özetle.


  • kagittan f16  (13.12.13 20:57:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.