[]

Amerika dil okulları hakkında

Ben Amerikan kültürü okuyorum.dolayisiyla bu yaz evde oturmak yerine 1-2 ay Amerika'da geçirmek istiyorum. Work and travel araştırdım yaklaşık 7000 tl bir para vermemiz gerekiyor ve orda ne tur zorluklar ile karşılasıp karsilasmayacagimiz muamma.
Cok düşündüm bu konuda ama bir türlü net karar veremedim gitmeye wat ile.

Benim sorum su wat yerine bu miktar bir parayla (7000)oraya 1-2 ay dil okulu vb bir seye gitsem olur mu? Bu para bana yeter mı ?

Yurtdışı danışmanı şirketlere para yedirmeden kendim nasıl ayarlarım?
Bu konuda internetten bir seyler araştırmak istediğimde hemen ilk sırada danışman şirketlerin sayfaları çıkıyor bu nedenle az bilgi var.ozellikle kendisi bu münasebetle Amerika'ya gitmiş olanlardan bilgi istiyorum.

Buraya bir seyler bilip yazanların fikirleri benim icin müthiş bir rehber olacak.yardimci olacaklara şimdiden teşekkürler

 
sözlükte dil kursuna gitmişlerin entry lerini yakalamaya ve onlarla iletişime geçmeye çalış. en güzel bilgiyi onlardan alırsın. o başlıklara yönel. kişileri bulduktan sonra iletişime geçmek için buradan başlık aç. işte ykyt ye ulaşır mısınız diye, biz sizi bağlarız.


  • ykyt  (12.12.13 18:11:41) 
7.000 liraya bence 1-2 aylığına gidilir. ben ingiltere'de kaldım uzun süre, amerika'yı çok bilmiyorum ama çok da farklı değildir heralde.

fakat bence şunu düşünün, 1-2 aylık ingilizce eğitimi size bi şey katacak mı ve değecek mi gittiğinize? deneyim olsun, benim param var zaten derseniz tamam, yurtdışında bi şekilde olmak her zaman için güzel. ama ingilizceniz orta seviye veya altı ise bence 1-2 ay çok az bi süre. ve tadı damağınızda da kalabilir gittiğiniz yeri severseniz; tam alışmışken geri dönmüş olursunuz.
  • nathanieltroy  (12.12.13 18:14:33) 
Aynı bölümü okurken ben de dil okuluna gittim konuşmam açılsın diye. Halledilecek çok şey var, danışmanlık olmadan gitmeyi aklından bile geçirme. Bu yüzden parayı çıkar aşağı yukarı, sadece amerika değil, kanada'ya falan da bak. ben vancouver'a gitmiştim 2 ay. hatta tam 7000 tl gitmişti, tam :) tabii 4 sene önce.


  • awareim  (13.12.13 08:27:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.