[]

İştah kesici herhangi bir şey?

Tok olmama rağmen yemek yemek isteğine sahip bir insanım. Bu iştahı kesmek için ne yapmak gerek ki? Malum kilo olayları...




 
aynı dertten muzdarip biri olarak ;
anında koca bir bardak su iç geçiyor.
bir de spora başladım ve iştahım azalmaya başladı biraz.
  • ground  (29.04.09 22:03:28) 
(bkz: grissini) alışkanlık yap kıtır kıtır.
bakmışsın açlığın geçmiş. bakmışsın kiloların gitmiş

  • hikaye mesture  (29.04.09 22:18:35) 
  • clementine  (29.04.09 22:24:55) 
Sağlıkla ilgili bir sorun olabilir mi emin değilim; ancak benimki biraz zevk sanırım :).
edit: Geçen sene diyetisyene gittiğimde kan aldırmıştım test falan yapmışlardı bir anormallik yoktu. Sadece şekerim biraz yüksek çıkmıştı, anormal değilmiş sanırım o da.

  • loralynn  (29.04.09 22:30:14 ~ 22:44:57) 
sigara (=


  • ben sen o  (29.04.09 22:46:41) 
Sigara iç ya da uyu bence =)


  • only alcoholica  (30.04.09 02:48:07) 
Eğer aynı zamanda kiloluysan kesinlikle insülin direnci olayına bir baktır. Çünkü kilolu olmanın da başlıca sebebi olabilir. Ayrıca yanlış bilmiyorsam ilerleyen süreçte şeker hastalığına gidiyor bu olay.


  • wallcan  (30.04.09 03:30:06) 
sıksık az az
şekersiz yağsız lifli olarak günde 6 öğün tadında yemek gerekiyor

bu menülerden de zevk almaya çalışmak lazım zamanla öğreniyor insan 10 numara oluyor hayat bi bakmışın 19kilo vermişsin
  • demlikposet  (30.04.09 09:09:55) 
mehmet öz bunun için yemek yemeği isteği gelince öncelikle su içmeyi öneriyor. çünkü bazen açlık hissi sandığımız şey susuzluk olabilir. öte yandan derin nefes almak da unutulmamalı. susuzluk değilse o zaman tuzsuz badem, fındık veya fıstık (tuzsuz bu da) yenilmeli. kuruyemişlerin hem tokluk hissi verdiğinden hem de içerdiği faydalı yağlar ve protein sayesinde vücuda ve kasların uyanmasına da yardımcı olduğu belirtilmekte. ayrıca tatlı aşerdiğinizde çubuk tarçın tavsiye ederim. hem tarçın şeker duyarlığını da artırır.

ve sigara içmeyin! bunu sadece "sigara sağlığa zararlıdır" söylemi içinde demiyorum. ama aynı zamanda uzun vadede hiç de kilo vermenize / kilo almamanıza yararlı değil, zararlıdır. bu konudaki efsaneleri unutun.
  • beccaria  (30.04.09 15:19:52 ~ 15:21:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.