[]

Çift Taşıyıcılı İnternet Teknolojisi farkediyor mu?

Çift Taşıyıcılı İnternet Teknolojisi ile note 2'nin desteklediği max hıza yakın hızda veri iletişimi sağlanabilir mi genşler? yani bu zıkkım sadece bu teknolojiyi destekleyen cihazlarda mı geçerli, biz note 2 ile kullanabildiğimiz maksimumu kullanamaz mıyız? çünkü normal avea ya da vodafone ile hızlar malüm belli. değer mi ekstra bi miktar daha ödemeye ne dersiniz?




 
bence normalıni alıp bi dene. ben avea aldım. inan inanma metroda dahil 17 mbit görüyorum.(evde 18.9 max) en kotu anı 7 mbit. ekstra para vermeden belkı kullanabılırsın.


  • tadutadu  (12.12.13 11:08:09) 
Turkcell abonesiyim. Nokia Lumia 920 kullanıyorum.
Telefonumun bu özelliği desteklediği reklamlarda ilan edilmişti.
İşe yaramadığını söyleyebilirim.
Bursa Şehir Merkezinde oturuyorum ve Turkcell'in çoğu baz istasyonu 3G desteklemiyor. 2G şebeke hızında.
Bunu nereden anlıyorsun dersen telefonda E, H, H+ sembolleri var.
H+ sembolü telefonumda çok nadir görünüyor. Genelde E (2G).
İsyan sebebim.

Eskiden Vodafonda bununla karşılaşmıyordum. E gördüğümü hatırlamıyorum. Sürekli H ya da H+ idi.

Destekleyen cihazda geçerli. Türkiye'de henüz yaygın değil.
Bu yüzden değmez.
  • cliquot  (12.12.13 12:19:27) 
O belirtilen hızlara çıkılamıyor ama aynı lokasyonda iphone5 iphone4'ten çok daha hızlı bağlanabiliyor (Turkcell + speedtest)

Bence faydası var yani.
  • zombi  (12.12.13 12:31:22) 
i.imgur.com
i.imgur.com
Turkcell H+ hızlarım. Nokia Lumia 920. İncelemende yardımcı olur.
  • cliquot  (12.12.13 12:58:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.