[]

ABD'nin Maine eyaletine çalışmaya gideceğiz

Selamlar duyuru ahalisi!
ABD'nin Maine eyaletine, Bar Harbor kentine arkadaşımla çalışmaya gideceğiz.
New York ya da Boston üzerinden gitmeyi planlıyoruz. Daha önce gitmiş-görmüş arkadaşlar varsa ya da oraları biliyorsanız bize bir kaç konuda yardımcı olmanızı rica edeceğiz.
Şimdiden teşekkürler.

 
Trden gelis biletini boston değil de, new york üzerinden al, ucuz olur.
Ha maine bostona çok yakın zaten, muhakkak gor orayı da.
Maine e hiç gitmedim ama güzel sakin bi yer olduğunu duydum, ıyi yengeç yeniyormus orda.
  • jemjum  (11.12.13 22:51:46) 
Oncelikle cok guzel yere gidiyorsunuz, okyanus, doga, Acadia national park vs. Ama buyuk bir sehir beklemeyin.
Boston'dan giderseniz 4.5 saat falan surer otobus ile, New York'dan gelirseniz de, New York > Boston > Bangor (8-10 saat otobus). Boston'dan once Bangor'a gideceksiniz Concord Trailways ile sonra da shuttle:
www.exploreacadia.com
  • raist  (11.12.13 23:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.