[]

Ev arkadaşı olmak istiyorum - İstanbul - özellikle Kadıköy

İşim gereği İstanbul'a taşınmam lazım. Bilgisayar mühendisiyim, çoğunlukla evden çalışacağım. Işık alan, mümkünse geniş bir oda olursa süper olur. Ailemin yanından ayrılalı on seneden fazla oldu. Alışkınım ev arkadaşlığına. Muhtemelen bir seneden az kalacağım çünkü artık yalnız başıma yaşamak istiyorum, bu yüzden yeterli parayı biriktirene kadar kalmak tercihim. Erkeğim, erkek için buraya yazması kolay cinsiyet fark etmez diye, biliyorum. Fakat daha önce bağyan ev arkadaşlarım oldu. Hatta 10 senenin çoğunda evi genelde en az bir kızla paylaştım. Şu anki evimde de Eskişehir'de kız arkadaşım dahil 3 kızla yaşıyorum(hükumete suç ihbarı gibi oldu, başımıza bir şey gelmesin...). Belki sorun etmeyen olur diye yazayım dedim. Odanız ya da odası olan tanıdığınız varsa haber eder misiniz sayın sözlük insanları?

edit: bu arada "bak şurada oda kiralıyorlar aylık, oraya da bakabilirsin" gibisinden tavsiye veren olursa ona da açığım.


 
benim bir ilanım var, hala güncel.

www.eksiduyuru.com
  • scope  (12.12.13 12:52:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.