[]

Cafe'deki güzel kız

Ya bu akşam bir cafe'de bir kız gördüm. Önce içeri girdim, sipariş falan... Sonra kahveyi beklerken gördüm kızı. Neyse sonra biraz baktım falan da öyle öküz gibi değil, 2-3 defa kısa kısa baktım. Başka bir kızla oturuyordu.

Ben normalde bölümdeki arkadaşımla bile konuşurken bir çekinirim, gerilirim biraz. Yolda birine adres soracaksam genelde (belki hep) erkeğe sorarım. Şimdi benim bu güzel kızın yanına gidip konuşma ihtimalim pek yok. Zaten burada çok da önemi yok gidip konuşmanın.

Şimdi bu işler nasıl oluyor onu merak ediyorum. Nasıl gidip konuşmak gerekiyor? Bir kağıda telefon numaramı yazıp ona verip kaçsam oluyor mu?

 
abi kağıt telefon falan dediğine göre belli ki bu işi beceremezsin. onu yapan adamlar ayrı bir kafa, sen tanıştığın kızlara yaz bence. hiç bulaşma.


  • shafuck saiser  (11.12.13 20:00:42 ~ 20:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.