geçenlerde bir arkadaşıma doğum günü hediyesi için sormuştum. şöyle bir şey gördüm.https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1461828_10153576670560273_1346062129_n.jpgsizce arasında gideri olan var mı? arkadaşım 22 yaşında kız. teşekkürler.
geçenlerde bir arkadaşıma doğum günü hediyesi için sormuştum. şöyle bir şey gördüm.
fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net 
sizce arasında gideri olan var mı? arkadaşım 22 yaşında kız.
teşekkürler.
0
bir ileti paylastim (
11.12.13)
şu sol en arkadaki gerizekalı aslan fena durmuyor.
0
arkadaşına bağlı. normal hayatında leopar desenden şaşmıyorsa, zor. arada şaşıyorsa kaplan, hep şaşıyorsa inek giderli hayvanlar.
0
kislar gecmez beresiz
(
11.12.13)
kediliyi beğendim. cici bi kızsa tavşana bayılır.
bxgx, ayağında garfieldli panduflarıyla bildirdi.
0
en arkadaki köpecik çogoj.
0
pembe tavşanıı çok sevdiimmm <3
0
aralarında gideri olan yok.
( kayıt dışı : çok kötü hissediyorum. 22 yaşında bir insanın bunu giyebileceğine ihtimal veremeyecek kadar -geri kafalı- biriymişim. of o cazlar buluzlar mahvetseydi beni de, görmeyeydim şu soruya verilen cevapları )
0
böyle terlikleri arkadaşınızı çok iyi tanımıyorsanız tavsiye etmiyorum. hayvansever aktivist biri için çok feci bir hediye olabilir. "hiç komik değil" der, terliği kafaya yersiniz. onun dışında bence en şirini inek ama kuyruğu kulağı vb çok salkımsaçak. o yüzden köpeğin sağındaki vampir dişli yaratık diyorum. ayı mı la o?
0
teoridefeminist pratiktegeysa
(
11.12.13)