[]

Kakası gelince anlık gülümseyen çocuk oldunuz mu?

hala yeğenime bakarak kahkayı basıyorum,yahu hic kimse görmedi mi böyle şebek bi gülüşü.cocuk tuvalete gitmemekte ısrar ediyor :D




 
(bkz: anal dönem)


  • ganyotçu  (11.12.13 12:05:03) 
o gülümseme değil, ıkınma. :) bizim çocuklar bebekken tutuna tutuna yürüdükleri dönemlerde, birden sabit durup gülümseye başladıkları zaman kakalarını yaptıklarını anlardık. o esnada ona yılan bile dokunmamalı. :))


  • nereye bu gidis  (11.12.13 12:07:57) 
göz göze de gelmemek lazım, utanıyorlar, kakaları geri kaçıyor sonra. ki bu bir bebeğin sağlığı için kötü bir şeydir.


  • nereye bu gidis  (11.12.13 12:08:41) 
ganyot fena salmışsın kndini toparla bakıyım


  • smokee  (11.12.13 12:23:25) 
psikoseksüel gelişimin bir evresi bu gayet normal:

tr.wikipedia.org
  • cek  (11.12.13 13:49:45) 
cek, wikipedia'daki bilgileri erzurumlu ibrahim hakkı hazretleri yazmış sanki.


  • nereye bu gidis  (11.12.13 15:23:39) 
ganyotçu'ya niye tik atmadınız ya gayet bilimsel olabilecek bir yanıt vermiş. gerçi şu var ki ben o bilimsel olabilecek yanıta katılmıyorum. zira o yüzde oluşan gülümseme ifadesi nereye bu gidis'in dediği gibi anal dönemin bir tezahürü olmaktan ziyade ıkınmayla birlikte yüz kaslarının gerilmesiyle oluşan bir ifade olsa gerek. en azından ben bu kanaatteyim.


  • microfiction  (11.12.13 17:22:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.