[]

bu doktorlar bana kafayı yedirtecek arkadaş

2 gece önce acile gittim burnum tıkandı iyice boğuluyorum sandım yazdı ağzıma baktı 2 ilaç yazdı yolladı beni, eczacı dedi size şu spreyi öneriyim çok iyi,harika bu falan bu 3 ilacında bi boka faydası olmadı 3 gün oldu hala aynıyım.

dün gece yine boğuluyorum sandım daha kötü oldum acile gittim anlattım doktora üstte yazdıklarımın aynısı doktor dedi ki:doğru ilaçlar kullanın dedi dedim boğuluyorum yemek yiyemiyorum gelen cevap:" ne yapmamı bekliyorsunuz mucize mi yaratayım" oldu, bende dedim nalbura gidicektik pardon dedim kalktım.

az önce yine doktora gittim kbb'ye ağzıma burnumda baktı falan ışıkla 2 ilaçta o yazdı dedi alerji ne alerjisi dedim bişey demedi bir ay kullan geçmezse test yapalım dedi.Gerçekten anlamış mıdır yani alerji olduğunu varsa?

Fikirlerinizi yazar mısınız rica etsem.amk doktorların gözü önünce ölcez yahu ama o dün gece ki kaltak doktoru şikayet etmek istiyorum ciddi anlamda geri dönüş nereden alabilirim?

 
Alerji olduğunu herhalde anlamıştır. Ben kulağım ve boğazimdaki yabancı cisim hissi için on doktor gezdim bu kadar saydırmadım. Ayrıca yazdığı ilaçlar neler? Öyle hemen alır almaz etki göstermez bazı ilaçlar. İlliadin vb. bir ilaç yazmıştır bir de anti-allerjik. Birkaç gün kullanın öyle gelin.


  • Lim5  (11.12.13 11:44:09) 
@Lim5 eczazcı'da öyle dedi saydırmamak elde değil günlerdir nefes alamıyorum nerdeyse 3. kez doktora gidiyorum girip cıkmam bir oluyor odadan bida gidersem kavga etmeden cıkmam bu sinirle.


  • aktör  (11.12.13 12:04:00) 
Devlet hastanelerinde muayene denen şeyi bitirdiler artık. Doktorlar şöyle bir karşıdan bakıp, ezberden bir iki ilaç yazıp gönderiyor hastayı. Alaka istiyorsan özele gideceksin mecburen.


  • zombi  (11.12.13 12:31:01) 
2 günde fayda etmez ilaçlar. bekleyeceksiniz. allerjiye benziyor gerçekten. kbb'cinin verdiği ilaçları kullanın. 1 aylık kullanımdan sonra fayda etmezlerse tekrar gideceksiniz. hala ölmediğiniz göz önüne alınırsa da acildeki doktor haklı görünüyor.


  • fayfim  (11.12.13 12:41:47) 
biraz fazla abartmışsın sanki. gerçekten alerji ilaçları anında etki etmez. (adrenalin fln basmıyorlarsa tabi.)
ve nedenini ortadan kaldırmazsanız bazen ilaçlar da yetmeyebilir.

doktorların bu hale gelmesi doktorların değil devletin uyguladığı sağlık politikalarının sonucu. (çoğunluk için konuşuyorum, yoksa bazı doktorlar gerçekten odun.)

bir de alerji dediğin kendini belli eder. yıllardır çekiyorum. daha doktorların odasına girer girmez yüzümden anlıyorlar, sen ya alerjiksin ya da demir eksikliğinden ölmek üzeresin diyorlar. (demir tavan hani.) öyle bariz bir şey.
  • goldentitan  (11.12.13 13:38:53) 
Acildeki doktorlar sırayla nobet tuttuklarindan uzmanligi kbb olmayan bir doktora rastgelmis olabilirsiniz ki bu da doktorun ezbere bir ilac yazmasını açıklar. Poliklinikteki doktorun teşhisi doğru olabilir ve ilaclar da tedavi edici olabilir. Biraz aceleci davraniyorsunuz gibi, eger 2-3 gune gecmezse ozele gidin.

Ayrıca her mezun ayni ve super bilgili olmuyor her meslekte lldugu gibi. Baska bir doktorun gorusune danisabilirsiniz, az sakin..
  • vampir akrep  (11.12.13 16:26:00) 
5 gün kullandın ilacını da hiç bir şey değişmedi mi yani? adam haklı mucize mi yaratsın, elindeki gizli sihirli değneğini mi çıkarsın? boğulduğunu sanıyorsun ama boğulmuyorsun işte!

bu hastalar da doktorların kafasını yedirtiyor işte. şekil 1a
  • kendal  (15.04.15 01:13:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.