[]

araba kasko sorusu

gunaydınlar..

kasko vaktım geldi yeniden yaptırıcam lakin konuştuklarım vay efendim senin araban kazaya karışmış diye 2500 tl kilitliyorlar.. araba kazaya karışmadı ev önunde park halinde duran arabaya gerzeğin biri geldi çarptı, benim hasarsızlığımmı bozulmuş şimdi 2500 tl kitliyor adam ya nerden kasko yaptırsam ben


 
ben olsam yaptırmazdım


  • abelardo  (11.12.13 08:52:16) 
kaza kaydı olduğu için yapacak pek bir şey yok bildiğim kadarıyla. şirketten şirkete fark olur belki ama 300-500 birşey oynar taş çatlasa. insanlar sırf bu yüzden kaskoyu bozmayıp ufak tefek masrafları cebinden karşılıyor..


  • calzoncillos  (11.12.13 09:06:55) 
şirketlere göre çok fena farklar olabiliyor, sallamıyorum bu farklar bazen 1000-1500 tl yi bulabiliyor.

tanıdık bir sigortacın varsa tüm şirketlerden fiyat almasını iste.

ve evet, hasarsızlığı bozdurmak heryerde aynı muameleye maruz bırakır sizi.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (11.12.13 09:18:19) 
eğer o gerzeğin sigortasından para alınmış olsaydı hasarsızlık bozulmazdı. büyük ihtimal ile o belirsiz bir gerzek olduğu için siz kaskodan kendiniz yaptırdınız.

tavsiyem tüm firmalardan teklif alın. çok kısa sürede veriyorlar. kullanmayacağınız klozlar varsa çıkartın. böylece makul bir seviyeye indirebilirsiniz.
yalnız hanımın 11 model %60 hasarsızlık indirimli golfüne 968 ödedim ben. diyim yani.
  • trocero  (11.12.13 10:24:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.