[]

amazon kindle alinir mi ?

karli bir gunden gunaydin,

gittigim her yere kitaplarimi goturmekten sikilmaya basladim, cok agirlik yapiyorlar ve de kutuphaneme sigmamaya basladilar.

hazir enpara'nin %20 iadesi varken internetten bir yerden alayim diyorum ama birkac sorum var.

1- onerir misiniz? onerirseniz hangisini onerirsiniz? mumkunse 200tl nin altinda bir fiyata almak istiyorum.

2- nerden almayi onerirsiniz?

3- kolay bir sekilde kitap bulunabiliyor mu ? internette "cop" seklinde olan binlerce ekitap var. gerekirse parasini verip alabilecegimiz yerler var mi ? para vermeden indirdigimiz formatlardaki kitaplari acip okuyabiliyor muyuz?

4- bunlarin pilleri ne kadar gidiyor ?


simdiden cok tesekkur ederim

 
1- paperwhite olanını öneririm fakat 300 tl ye getirttim amerikadan.

2- sahibinden.com olabilir.

3- evet bu işe özel web siteleri var. sözlükte de acaip arşiv yapmis insanlar var.

4- paperwhite'in tek şarj ile 2 ay! (benimki 3 ay gitti tam, son 1 ay uzak kalmistim klendisinden kullanmadim hic)
pil konusu cep telefonu gibi değil hic dert etme : )


paperwhite alirsan hem mürekkep teknolojisine hem de aydınlatmaya hayran kalırsın. ben 32 yasimdayim, hayatimda bu kadar mutlu etmis bir teknolojik alet görmedim beni.
  • la traviata  (11.12.13 08:17:35) 
n11 de 355 liraydı en son.çek de bulabilirsen daha ucuza gelir.


  • yekzeq  (11.12.13 08:23:55) 
(git: 703106)


  • hoot  (11.12.13 08:26:48 ~ 08:28:45) 
peseve 200 küsür bi fiyata paperwhite satıyor sanırım, dün görmüştüm duyurusunu. ben de alacaksan paperwhite alman taraftarıyım.
kitap kolay bulursun, facebook grupları falan da verebılırım hatta ozelden. indirip atip okuyabilirsin rahatca. idefix falan türkçe e-book satmaya basladi ama fiyatlari uygun degil pek.
pilleri bayaa gidiyor e-ink kullandigindan dolayi. ekranda pil emen bisi yok cunku.
  • hjarteblod  (11.12.13 08:29:12) 
@hjarteblod o satılmış


  • hoot  (11.12.13 08:30:53) 
hazır burada bi kindle severler toplanmışken sorayım ikinci el alınırmı bu aletler kindle 3 ve ya touch falan almayı düşünüyorumda ikinci el.eski model oldukları için pilden şüphe ediyorum.


  • enginornek  (11.12.13 09:28:59) 
2. el kesinlikle alınır. paperwhite olanlar süper. yani aynı odada uyuduğunuz kişiyi rahatsız etmeden ve tabi ki ışık açmadan okuyabiliyorsun kitabı.


  • aeroflot  (11.12.13 10:04:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.