[]

kilo sorunu

2 yıl once 80 kılo ıdım su an 105 kıloyu zorluyorum boyum 180cm zayıflama konusunda denenmıs yontemlerı paylasmanızı ıstıyorum---- yeme zayıflarsın dıyenler dıyenler kendı ıslerıne baksınlar




 
(bkz: p90x)


  • swallowed arsenic  (29.04.09 14:07:39) 
cok siradan gibi gozukse de... kisa sure icinde nasil sonuclar verdigini gormek basari konsunda icinizi rahatlatabilir. formul oldukca basit. ekmek, seker ve yag kesinlikle yok. yok yerim diyoran ben kendi isime bakayim. pain gain hesabi- tuz mumkun oldugu kadar sinirli. abartmadan az az- damak tadi misali. bol miktarda -yine abartmadan- su tuketimi ve gunde 20-30 dakika kosar adim yuruyus... bak bi ay sonra ne olmussun.


  • gunlerin kopegi  (29.04.09 14:15:36) 
yumurta ve fıstık ezmesi tok tutar, çok yemenizi engeller.
karabiber metabolizmanızı hızlandırır, yediklerinizi vücudunuz yağa dönüştüremeden harcamak zorunda kalır. (yemekten sonra içilen bir fincan kahve de aynı işi görür)
+ günde 8 bardak su
  • yoldaki isaretler  (29.04.09 15:01:44 ~ 15:02:36) 
şuradaki ürün; www.toptangibi.com
yağ yakımını hızlandırıyor. ayrıca "yeme zayıflarsın diyenler işine baksınlar" demişsin ama gerçekten yememek gerekiyor. kendine bazı kurallar koymalısın.

(bkz: disiplin)
  • sql  (29.04.09 15:36:58) 
eğer pek çok yöntem deneyip, hala kilo veremediysen bi doktora görünmekte fayda var guatr ve benzeri metabolizmayı yavaşlatan bazı rahatsızlıklar olabilir. ama yok kendi çabamla bişiler yapıcam diyosan, kararlı bi biçimde yaklaşıp, her öğünden yarım saat önce kaynatılmış maydonoz suyu iç.. elma baş ucu meyven olsun.. zaten en başta su kaybı yaşıycaksın kilo vermeye başladığında..
kısa vadede müthiş sonuçlar beklemek yanlış, bianda hızla kilo verip bi yerde duracaktır.. su kaybından sonraki evredir bu..
karnını tıka basa doldurma ve ekmeği azalt.. öğün kaçırma derim ben, aksine öğünlerini çoğalt.. yemek miktarını azalt.. ve mümkünse akşam 7den sonra su ve meyveden başka bişey yeme.
tüm bunlar eşliğinde spor yapabilirsen ne ala..
  • chatrefhill  (29.04.09 15:51:12) 
yediklerinizi yarıya indirin.
her yediğinizi yine yiyeceksiniz ama normalde yiyeceğiniz kadarının yarısını. baştan zor tabi..
sonra bir de yürüyüşe başlayın hafiften, bol bol su için..
bu arada, herhangi x diyeti, bilmem ne rejimi, y kapsülü falan yalan bence, bir de sağlığınızdan olmayın.
kilo aldığınız dönemde yeme ya da yaşam biçiminizde neleri değiştirdiğinizi oturup düşünün bir, sonra bunları geriye alın. mesela artık daha çok mu yiyiorsunuz ya da daha mı az hareket ediyorsunuz.. işte bunları geriye alın, eskisi gibi davranın yani.
eskiden spor yapıyordunuz da 2 senedir yapamıyor musunuz, nedir bu kilo almanızın sebebi? işte o sebepleri de ortadan kaldırın bence.
  • aithra  (29.04.09 16:25:06 ~ 16:27:36) 
kısa sürede sonuca ulaşmak isterseniz lahana diyetini uygulayın. bir haftada 5 kilo verirsiniz. sabah kalkar kalkmaz elma sirkeli ılık su içerseniz, biraz da spor kolayca atarsınız kiloları.

ben şu anda lahana diyetini uyguluyorum, iki günde iki kilo gitti. sağlıksız olduğunu söyleyenler de var ama ben katılmıyorum. çünkü lahana sindirim sistemini çalıştıran çok yararlı bir sebze.

www.diyet24.com
  • caylakkiz  (29.04.09 16:34:13 ~ 16:43:16) 
Alkolden uzaklaş. Çok kalorisi var. Ne yaparsan yap mesela 1 ay içme. 1 bira bile içme. Çok kalorisi var.


  • girisimci ruh  (29.04.09 17:26:15) 
bir de hızlı yemek yeme alışkanlığınız varsa kendinizi zorlayarak yavaş yemeye alıştırın. bu da işe yarayan bir yöntem.


  • quasiromantic  (29.04.09 18:49:01) 
Arkadaşım; nasıl anlatsam bilmiyorum; ama ben bile inanamadım hala. Şöyle diyeyim; bir depresyon herşeyi halleder..

Zira 2 aydır platonik bir aşkım vardı; 2 hafta önce acıldım. Siktir etti beni. Depresyona girdim; intiharı düşündüm. 1 saatte bir abur cubur isteyen ben; kendimden gectim. Ve 2 haftada 14 kilo vermişim. Hala denge yerine oturmadı. Zira sabah bi burcak bisküvi yedim; saat 9; canım birşeycik istemiyo.

Aslında tavsiye etmem ama; cok kafana takarsan; git asık ol. Sora seni reddetsin :S
  • BaqqalGazi  (29.04.09 21:10:12) 
bu cevabı 10. kez yazıyorum

sabah güne başlamadan 1.5 saat önce kalk, en az 4 km veya yarım saat koş (hangisi önce biterse) bunu haftada 3-4 gün yap. koşmadan önce 1 bardak su/süt/meyva suyu iç

zamanında 105 ten 80'e düştüm bu sayede
  • makineci  (29.04.09 22:50:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.