[]

Sevgiyi belli edememek/ Romantik olamamak

Sanırım bende sevgimi gösterememe durumu var. Sevgilimin bana karşı yaptıklarını, inceliklerini düşününce, onu sevdiğimi onun kadar belli edemediğimin farkına vardım.

Galiba romantik ya da düşünceli bir yapımın olmamasından böyle. Ki kendimi düşünceli biri olarak görürdüm ilişkiye başlayana kadar. Belki de ilk ilişkim olmasından ötürüdür bilemiyorum ama ben de onun için bir şeyler yapmalıyım diyorum. Ona ufak sürprizler mi yapmak gerekir, onu düşündüğümü nasıl belli edebilirim, siz neler yapıyorsunuz ilişkilerinizde?


 
google'dan bak ya anlatmaya çok üşeniyorum.


  • mrz breezy  (14.12.13 03:33:21) 
romantizm bende de yok da, onu düşünmek; mesela onun tedarikçisi olmaktır. yani uyuyup kalırsa üzerine battaniye örtmek, yaş pastayı muzlu sevdiği için muzlu almak gibi.


  • cemiyetin unlu simasi  (14.12.13 03:38:49) 
sevgini belli edemediğin her geçen gün sevgilinin sana karşı hisleri değişecek öncelikle bunun farkında olmalısın. yani soğur insan.. ''cemiyetin unlu simasi'' nın dediği gibi sevgi yapay şekilde gösterilebilen bir şey değil. uyuduğunda üzerini örtmek, uyanmasın diye sabaha kadar kıpırdayamamak, yolda yürürken arabalar geçiyor diye eline sıkı sıkı yapışmak bunlar hep sevgi kaynaklı motor refleksler. istem dışı olur başka türlü yapamazsın. vıcık vıcık romantizm gerekli değil elbette. fakat kendinden verdiğin çok ciddi ödünler varsa ya da yaptığın fedakarlıklar en çok bunlar gösterir sevgini, karşı tarafa değer verdiğini..


  • insomni4c  (14.12.13 07:24:34) 
onun sevdiği şeylerin farkına varıp buna özen gösterebilirsin, düşünür, düşündüğünü belli edersin. pastanın muzlu olması, ya da üşütmüşken eve nane limon alıp gidip kendin hazırlamak gibi. abartılı şeyler şart değil. tv izlerken dizlerine yatırır saçlarıyla oynarsın. canının sıkkın olduğu bir gün en sevdiği çikolatayı, filmi vs alır gidersin en fazla ayda yılda bir olacak şekilde çiçek de alabilirsin ama çok büyük jestler yaparsan sürekli çıtayı yükseltmen gerekir


  • aradim aradim yok  (15.12.13 19:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.