[]

bitcoin, litecoin falan..

1. şimdi bu bitcoin mining işi imkansız hadi tamam. peki litecoin ne durumda? ortalama bi laptopla imkanı var mıdır mining yapmanın?

2. litecoin alsam mı? öyle çok değil az bişey. misal 1 sene sonra ne olur litecoin'in durumu?

3. bu ikisinden başka bi coin var mı piyasada? ilerde kesin patlar dediğiniz?

 
zengin olmak istiyorsan FTC/BTC al 5000 adet 6-7 ay bekle


  • hizari  (10.12.13 15:10:20) 
mining yapmak başlı başına zor ve sağlam pc isteyen iş. Tek fark bitcoin de difficulty daha fazla iken litecoin de daha az
örneğin bitcoin'de 0,0001/24h yaparken ltc de 0,0005 yapıyorsun. Yani elektrik parasını bile çıkaramayabilirisn.

Şu an piyasa doydu market cap falan btc ltc gidiyor
nmc için boost yapmaya çalışıyorlar da o da zor. İzlemek lazım şu sıralar
  • croswell  (10.12.13 15:10:46) 
1. sanmıyorum ki olsun ortalama bi laptop ile mining imkanı.
2. az bişe alacaksan al tabii. 1 sene sonra ne olacağını kimse bilemez. benim öngörüm, en kötü ihtimalle 100dolar civarında geziniyor olur. kaybedeceğine üzülmeyeceğin bir miktar alabilirsin ki sonra ah tüh deme :)
3. ppc diye düşünüyorum. ama dediğim gibi, belli olmaz.
  • neyleyim  (10.12.13 15:18:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.