[]

Mayıs celp dönemi

bu dönemde askere gitmek mallık mıdır ey ahali? herkes aralık ağustos diye yırtınıyor vardır bi bildikleri diyerekten mayıs ayında gitmek mallık mı acaba diye düşünmekteyim sıcak vb. şartlar yüzünden




 
Sıcak: Ot yoldururlar, taş toplatırlar.

Günler uzun: Hava kararana kadar canınıza okurlar.
  • tzum_tzum  (10.12.13 14:07:08) 
sıcakta gidilmez soğukta gidilmez ağustosta gidilmez şubatta gidilmez. aslında bu mnakodumun askerliğine hiç gidilmez de gidiyoz işte.


  • ooziee  (10.12.13 14:37:00) 
valla ne iş yaptıracakları şansına kalmış ot yolmazsın taş toplamazsın belki ama kesin olan koğuş haddinden fazla apış arası, ter ve ayak kokar. duş sıkıntılı olursa işin zor.


  • gaza gelen  (10.12.13 16:00:45) 
Mayıs'ta bal gibi de gidilir. Kısa dönem için bana göre en uygun dönemdir. Kendine bir sor bakalım sıcağı mı tercih edersin soğuğu mu? Ayrıca haziran-temmuz-ağustos dönemi rütbeli personelin tayin & tatil zamazingoları olduğundan aşırı aktivite olmaz. Ramazan ayı da denk geldiği için muhafazakar bir yere düşersen o ay çok daha hafif geçer. Tatbikat ve eğitim dönemi eylülden itibaren çılgın atmaya başlar.


  • licorne  (10.12.13 17:37:07 ~ 17:38:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.