[]

Yatırım amaçlı körfez mi silivri mi ?

İki seçenek içerisinden hangisi ileriye yönelik daha makul sizce ? izmit körfez mi yoksa selimpaşa mı ?




 
valla 2 yerede fabrıkalar akın edıyor. ama su sıralar çerkezköy daha moda bence. egerki tavsıye verebılırsem,yakupluya ido limanı vs ler gelıcek dıyorlar. ablamın ordan aldıgı ev 4 ayda 20-25 bın tl arttı. orayada bak derim.ayrıca kocaelinde izmit kent 3 ve 4 konutlarında 1+1 ler en son 48-50 bın tl den baslıyordu.(su an ne kadar bılmıyorum,dedigim 7 -8 ay onceydı) ögrencıler boş bırakmaz.kiralarıda 450-550.


  • tadutadu  (10.12.13 11:00:02) 
körfez'e toki konutlar kuruyor. iki etap kurdu, üçüncünün kaba inşaatı bitmek üzeredir şu an sanıyorum. bir etap daha yapacak diyorlar. nüfusu hayli artacak oraların. başka inşaat firmaları da şantiyelerini kurmuş durumda çünkü. ancak bana kalırsa değerinin çok üstünde fiyat biçiyorlar.


  • john lee hooker  (10.12.13 11:03:25) 
kesinlikle silivri. orası müthiş bir yerleşim birimi oluyor. körfezin pis havası ve suyundan kat kat iyidir.


  • dafuq  (10.12.13 11:06:10) 
körfez ile silivri nin fiyatları hemen hemen aynı civarda, 2+1 için istenen 120.000 tl civarı. silivri nin temeli biraz zayıf diye aklımda çelişkiler var, ancak silivri istanbulun bir ilçesi, bu durum biraz daha avantajlı mı yapmış oluyor.


  • kompisko  (10.12.13 11:29:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.