[]

kanada transit vize

2 hafta sonra Amerika'dan Kanada va Almanya aktarmalı olarak Türkiye'ye geleceğim. Amma velakin kanada transit vizesi başvurusunu unuttum. Bugün hatırladım. online başvuru yaptım. yaptım ama sitede ortalama bekleme süresi 35 gün diyor. O kadar uzun sürer mi bir transit vize almak? Yanacak mı şimdi benim bilet? Kalksam 10 saat yol çekip new yorka gitsem elden başvursam olur mu? Randevu lazım sanki siteden anladığıma göre ama sözlükte new yorktan 2 saatte turist vizesi aldım diyenler falan var. bir de bu online başvurudan sonra vizeyi nasıl veriyorlar? Pasaportum falan hep bende.




 
almanya transit vize istemiyor, kanadanın istediğine emin misin.


  • kelepir  (10.12.13 07:40:57) 
ABD yeşil kart yoksa gerekiyordu Kanada'dan transit. Süreleri bilmiyorum maalesef.


  • neyleyim  (10.12.13 07:56:25) 
bir arkadaşım aynı durumu bir hafta önce yaşadı. gidiş biletini ceza ödeyip değiştirmek zorunda kaldı. aynı transit vize türkiyeden 10 günde çıkarılabilirken amerikadan 30 günde çıkartılıyormuş çünkü pasaportun kanadaya falan gönderiliyormuş ıvır zıvır.


  • dracox  (10.12.13 10:46:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.