[]

kalabalık gruplardaki kız psikolojisi üzerine 2 soru

1- kızlar tek kaldıklarında başka bir insandır. en yakın kızarkadaşları yanlarındayken bambaşka insanlardır. acaba bu doğru mu ? mesela çok kızın bulunduğu bir ortamda kızlar biraz daha şey olmaz mı ? seçici. tutucu. zor beğenen ?

2- kalabalık bir kız ortamıan düştünüz diyelim. altın gününe annesi ile gelmiş çocuğa dönüşmemek için ne yapılabilir


 
çok cinsiyetçi bi yaklaşım her insanda var bu olay.

çıkarıp masaya vurucan tak tak tak diye.
  • ganyotçu  (09.12.13 23:54:49) 
dostum amma kastın ya. alayı charlotte blanc gelsede memelerimizi ellese diye takılıyor sankı. git buluş otur. yüz vermeyen vermesin,başka bisey veren olursa git s.k. tobe tobe. sonra normal yaşamına devam et.haksızmıyım.
he sen 8 kız içinde tek erkek kaldın sıççaklar çarkına.
bak işte bu kadar abartıldıgı için hep kaybediyonuz amk. halbuki gavurlarda altın günü yok. onlar takmıyor.
  • tadutadu  (09.12.13 23:55:43) 
1. kişiye göre değişir, tam tersi durum da olabilir, kendi gibi de olabilir senin dediğin gibi de olabilir. çoğunlukla kızlar toplu kız ortamında değişebilir. ama kesin hepsi böyle olur diyemeyiz.

2. kendin gibi ol. kız ortamına düştün diye insanlığından kaybetmiyorsun sonuçta. takıldığın kızlar gün ortamına çeviriyorsa ortamı o zaman kalk git. onların da sana saygı duyması gerek. ama kasacak bir durum olmadığını düşünüyorum. muhabbeti güncel konulara bilime sanata çekmek odak noktasını kendin yapmak işe yarayabilir.
  • biyik  (09.12.13 23:58:15) 
sakin ol sampiyon. kalabalik grupta zaten herkes 2li 3lu gruplara bolunerek bir konusma ortami olusturur. sen de muhtemelen 3lu bir konusma ortami icinde olursun yani iki kizla daha hasir nesirsin. orada muhtemelen herkes herkesi cok iyi tanimiyordur yani daha yakin olduklari vardir o sekilde bir bolunme sonrasinda daha rahat olacaksin sanki 9 kisi birbirinin lafini bolmeden tek tek konusacakmis gibi tribe girme. anladik 8 kizla birlikte olacaksin. buradan cagir birilerini.


  • khul  (10.12.13 00:13:16) 
@charlotte blanc dikkatimi çekti de hiç bir duyuruda 1 tek tick bile atmamışsın, bunun sebebi nedir acaba? :)


  • killerbee  (10.12.13 03:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.