[]

Hayatta yaşama amacınız nedir? Neler sizi mutlu ediyor?

Selam soru başlıkta aslında ama uzun vadeli şeyleri soruyorum aslında. Yani akşam yemek yedik veya içtik iyiydi gibi değil. Teşekkür ettim.




 
kendi paramı kazanıp kimseye muhtaç olmadığım zaman amacıma ulaşmış sayıcam kendimi.


  • justinho26  (09.12.13 22:31:30) 
bulunmadığım ortamda arkamdan iyi birisi olduğumun konuşulması bana yeter. "ne iyi çocuk lan bu" desin insanlar. amacım da bu şekilde anılacak bi insan olmak.


  • amcayanickinigostermeyencocuk  (09.12.13 22:33:40) 
Yaşama amacım, kendi alanımda kendimi olabildiğince geliştirmek.


  • devils trill  (09.12.13 22:34:01) 
kendimi ve çevremi mutlu etmek beni mutlu ediyor.

hayata bencil olmak için gelmişiz, bencil olabildiğimiz kadar mutluyuz, bir başkasını mutlu etmek bile aslında bizi mutlu ettiği için yaptığımız bir şey.

ideallerimi yerine getirdiğimde,kişisel tatmine ulaştığımda da mutlu olma ihtimalim çok artacaktır.
  • bir ileti paylastim  (09.12.13 22:34:27) 
insan idealleri için yaşar; fakat önce hayaller ölür, sonra insanlar.


  • mftf  (09.12.13 22:35:40) 
hmm, şu an aklıma gelen karımla birlikte balayını maldivlerde geçirmek. hatta çocuğum olsun, tekrar bi maldiv tatili yapmak. evet evet kulağa hoş geliyo.


  • laptop  (09.12.13 22:36:06) 
spesifik bir amacım yok. geriye dönüp baktığımda "evet, yaşamaya değer bir hayattı" diyebilmek ve -klişe olacak ama- her gece başımı yastığa koyduğumda vicdanımın rahat olduğunu hissetmek istiyorum.


  • falafila  (09.12.13 22:38:22) 
Okulumu bitirip uzun vadeli hedeflerime teker teker ulaşabilmek için yaşıyorum.


  • Lim5  (09.12.13 22:42:08) 
İnsanları mutlu etmek beni mutlu ediyor.


  • aguilas negras  (09.12.13 22:47:00) 
sitede oturup basketbol seven kıvırcık ergen irisi yetiştirmek istiyorum bir tane. ben olamadım, çocuğum olsun.


  • armagan  (09.12.13 22:47:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.