[]

pharmaton kullananlar/kullanmışlar bi bakabilir mi?

selam,
şu pek yoğun günlerimde derdime derman olsun diye 1 haftadır pharmaton kullanmaktayım. kullananlar anlata anlata bitiremiyordu, ayrıca bunun olayını sözlükten de araştırmıştım ordakiler şöyle uyumuyoruz, böyle dinçleştim, şu kadar saat tık demeden çalışıyorum gibi etkilerden bahsediyorlar ama gel gelelim durum bende öyle olmadı.

kullanmamdan bu yana ekstra bi yorgunluk hali çöktü diyebilirim. hani gün içinde çok yol yürürsünüz ya da bi koşuşturmaca yaşarsınız da eve gelip oturunca bi bacaklarınız ağrır ya of yorulmuşum dersiniz, o şekilde. şunu da belirteyim 1 hafta öncesine kadar haftanın belirli günlerinde 4-5 km yürüyüş yapan biriydim ve bu mesafelere rağmen böyle bi yorgunluk hissetmiyordum, bünyem harekete vs. alışkın. yani pharmaton'u kullandığım süre içerisinde ekstradan fiziksel bi yorgunluğa girmedim, bilakis zihinsel olarak desteklemesi için kullanmaktaydım.

sizce çok mu aceleci davranıyorum ve sizlerden böyle etkilerle karşılaşmış olanlar var mı? teşekkürler şimdiden.

 
Bende de aynı şey oldu, hatta ondan bir hafta sonra da soğuk ter eşlik etmeye başladı. Sonrasında öğrendim ki ginseng'e karşı alerjim varmış. Pharmaton'un da ana maddesi ginseng. Çok ağır, boğucu derecede bir alerji olmasa da, alerjim olan bir maddeyi düzenli almış oldum.


  • aychovsky  (09.12.13 20:43:51) 
hadi ya aynı yorgunluk hissi sizde de oldu yani? bendeki etki, gün içinde çok yorulmuş gibi ya da hani uzun süreden sonra spora başlarsınız ya, hamlamışsınızdır eve gelince böyle bi kaslarınız filan ağrır aynı o durum. test filan mı yaptırdınız nasıl çıktı alerji olduğu? sanırım benim de bırakmam gerekiyor.


  • rocka rolla  (09.12.13 20:51:16) 
Ben ilacı bıraktım, sonra başka bir ginseng denemesinde ortaya çıktı, tam neydi hatırlamıyorum. Aslında alerji testi ile doğrulanamadı, çünkü o da ayrı ve uzun, bir o kadar da gereksiz bir macera. Denemelerim ve beni tanıyan bir doktorun gözlemleri sonucu ortaya çıktı.
Bendeki etkisi hamlama gibi değildi; böyle uyuşma, huylanma, halsizlik, hafif paralize gibi bir etki idi. Midesi bulanmayan zehirlenme gibi.

  • aychovsky  (09.12.13 21:23:03 ~ 21:23:20) 
bahsettiğim etkiler sizinkilerle de benzer. netice olarak o söylenen mucizelerin hiçbiri bende işlemedi :) çevremdekiler de bi yandan daha ne kadar oldu ki kullanalı pimpirik davranıyosun vs. deyince benimkine benzer etki yaşayan var mı diye merak ettim. çok teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için. son bi soru olarak ilacı bıraktıktan ne kadar süre sonra vücut normale döndü? bir de ilacı vücuttan atmak için herhangi özel bir şey yaptınız mı acaba?


  • rocka rolla  (09.12.13 22:12:00) 
bkz. plasebo nedir, nasıl kullanılır?


  • unalub  (10.12.13 00:00:33) 
ginsengin etkisini göstermesi 2-3 haftayı bulabiliyor. elinizdekini bitirmeyi deneyin.


  • cubuk kraker  (10.12.13 10:02:06) 
bu saçma sapan yorgunluk, eklemlerde hafiften ağrı vs. hislerinden sonra devam etme düşüncesinde değilim. bir de bu etkileri gördükten sonra bunlardan bağımsız bi sıkıntı yaşasam bile psikolojik olarak mutlaka onu da pharmaton'a bağlayacağım için bırakmak en iyisi gibi gözüküyor benim için :) düzenli hareket ve biraz yeme içmeye dikkat etmeyle bu iş daha sağlam gidiyor-muş. teşekkür ederim hepinize.


  • rocka rolla  (10.12.13 10:47:21) 
2 hafta kadar kullanabildim, baktım kötüleşiyorum, bıraktım. ben bıraktıktan birkaç gün sonra kendime döndüm, çok ağır sürmedi ama o sürede bir miktar hasta gibi hissettim ve verimimi yedi. etkisini atmak için bir şey yapmadım özellikle, bol su içtim ama hep bol su içerim.


  • aychovsky  (10.12.13 11:36:50 ~ 11:37:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.