[]

Vitamin hapı

Kilo aldırmayan, kıllandırmayan, asabı bozmayan kalsiyumlu magnezyumlu ginsengli (farketmez) enerji veren kafa çalıştıran vitamin hapı arıyorum.

Yaş 25, kadın.


 
ben öğle yemeklerinden sonra pharmaton içiyorum gayet memnunum. tok içtiğinde kilo aldırmıyor.


  • lepetitprince  (09.12.13 14:30:39) 
ben pharmaton aldım , denedim %100 çalışıyor.


  • neferkitty  (09.12.13 14:30:40) 
supradyn all day.
one a day.

  • [silinmiş]  (09.12.13 14:45:53 ~ 14:46:07) 
benexol iyi ama yediriyor ben pharmaton'dan fayda görmedim.sıra supradyn'de


  • aktör  (09.12.13 14:49:16) 
Vitamin hapı kıllandırmaz, kilo aldırmaz. Pharmaton'un değerleri düşüktür. Ginseng'i ayrı da alabilirsin. Solgar'ın ürünleri daha iyi.


  • arnold schwarzeneger  (09.12.13 15:03:52) 
(bkz: multibionta)


  • kobretti  (09.12.13 15:07:23) 
pharmaone var pharmaton'un muadili de, bence pharmaton'dan daha iyi. bir de öyle çikolatalı gibi kaplama gibi hedesi yok üstünde. pharmaton'u yeni aldım, o da iyi de diğerinden daha memnundum. ama bu multivitamin iyi ya, gene de kan değerlerine bi baktır, öyle vitamin-mineral desteği al derim. hani neye ihtiyacın varsa artık.


  • pasp  (09.12.13 15:20:53) 
sadece hapla olmaz, düzgün beslenmen lazım, taş devri diyetini incele.
bunun dışında kafa için omega 3 balık yağı balık ciğeri yağı, bol uskumru hamsi somon yiyebilirsin.
d vitamini dvit3 ampülü alabilirsin kışın ayda bir.
  • joepiscopo  (11.12.13 21:28:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.