[]

Ücretsiz Stok Foto Siteleri

Merhaba,

Google görseller haricinde, stok foto ve resimler, çizimler bulabileceğim ücretsiz ya da bir foto için servet istemeyen siteler var mıdır?

shutterstock, getty images, istockphotos gibi sitelerden bahsediyorum.
Ücretsiz fotoğraf siteleriyle ilgili yaptığım google aramaları da bir şekilde bir foto için 50 USD isteyen siteye yönleniyor. (Bu yüzden burada sorayım.)

Şimdiden teşekkürler.

 
flickr da saglam resimler var. arama kismina gerekli lullanim haklarini yazarak bulabilirsin.


  • alideemir1  (09.12.13 15:09:51) 
birincisi google görseller hizmeti "ücretsiz hatta "ücretli" bir imaj bankası hizmeti değildir. oradan bulduklarınız başınıza iş açabilir.

scx.hu adresini deneyin. ücretsiz imaj sunar. ayrıca ücretli imaj önerir.

www.123rf.com da olur. burada telifler cc kapsamındadır. yani "tüm hakları saklıdır" yerine "bazı hakları saklıdır"

o da ne demek derseniz, yani fotoyu indir kullan der. ama afiş yapma, ne bileyim değişiklik yapma filan gibi.
  • elestirman  (09.12.13 15:30:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.