[]

Tayyip'le sona doğru...

Ciddi ciddi bu kadar herkesi birbirine düşürmeye çalışıp bu kadar gereksiz işlere kafa yoruyor olabilir mi? Gündem değiştirme demeyin yaptıkları gündeme düşse kaç yazar.Neden bu kadar seri cami duvarına işiyorlar bir anlam verebiliyor musunuz?




 
chp iktidar. amerikaya gitti adam.


  • rhollor  (08.12.13 22:42:30) 
korkusu yok çünkü. tayyip ancak ölürse biter akp nin işi. o adam hayattayken hiçbirşey olmaz.


  • liriamer  (08.12.13 22:47:08) 
bahsettiğin gibi bir tablo yok. görmek istediğin gibi görüyorsun. cami duvarına işeme söz konusu değil. yerel seçimlerde ve genel seçimlerde yine ak parti alacak ve değişen hiçbir şey olmadığını anlayacaksınız.


  • hepiniz oleceksiniz  (08.12.13 22:47:37 ~ 22:48:10) 
@hepiniz oleceksiniz

muhteşem entry-nick uyumu
  • böhü  (08.12.13 22:49:14) 
son mu değil mi kestirmek çok zor, ülke kırılma noktasında.

hem kürt meselesinde hem de özgürlükler noktasında yol ayrımında.

amerikaya gitti diye iktidar olacak hali yok ama davet akp'ye bir uyarıdır.
  • doxanikee  (08.12.13 22:53:21) 
Anlam veremiyorum ama her zaman ki halleri. İktidara gelirsek chpnin iktidar olması fethiyesporun fenerbahçeyi yenmesi gibi olur :)


  • zlatanibrahimovic11  (08.12.13 22:54:30) 
Erdogan dan daha iyi hatip cikana kadar erdogan bastan gitmez, İsterse savas ciksin, ekonomi coksun. Bahse varim, ezanlari turkce yapsa bile halk bunu takdir eder.


  • comptrol  (08.12.13 23:04:01) 
"gereksiz iş" dediklerin neler?
kızlı-erkekli evler mi gezi parkı olayı mı, dersaneler mi?
bi kere belki de şunu anlamak lazım RTE her ne söylüyorsa gerçekten onun öyle olması gerektiğine inanıyor. daha beteri sizin yerinize de düşünmüş ve öyle yaşamanız gerektiğine "iman etmiş" oluyor...demokrasi anlayışı bu zaten. kimseye karışmayız ama o dekolte olmaz kafası.
eğer o adamın kafasından kimseyi tanımıyorsanız tüm bunlara inanmak size "imkansız" geldiği için siz sanabilirsiniz ki yemiyor içmiyor, saçma salak gündem saptıracak bişey arıyor :)
öyle değil. hakketen adam buna inanıyor yahu bir yere işediği filan yok, sadece o da değil ortalama türk halkı da...artık şunu bi anlasak.
cemaatle ilgili düşüncelerimi daha önce milyon kere yazmış olduğum için o kısmı geçiyorum.
  • niye ama  (08.12.13 23:17:29) 
akp oyunu arttiracaktır.gezi mezi bunlar akp ye yaradı yarar da inadına akp ye oyverecekler.
chp gibi bir muhalefet de muhalefet demeye dilim varmıyor olduğu sürece AKP gider zkp gelir yine de chp iktidar olamaz.
zihniyet,kafa,politika,siyaset 1920 lerden beri ne ogrendilerse hepsinin değişmesi gerekemkte.
  • jamswety  (08.12.13 23:17:37) 
Muhalefet başarısız.
Alternatif yok.
RTE'nin muhteşem taban oyunu oluşturan kitle senin benim gibi sözlük, makale fln okuyan, farklı fikir duyup tartışan, araştıran bir kitle değil.
Basit düşünüyor.

Müslüman mı? Müslüman.
Eli yüzü düzgün mü? Düzgün.
Hitabından ben bi kaç kelime anlayabiliyor muyum? Anlamaz mıyım, bildiğin sokak ağzı.

E bu kadar işte. Al makarna ver oy.

Çoğu düz insan hükümetin ne yaptığıyla ilgilenir. Neden yaptığına, gelecekte neyi hedeflediğine kafa yormaz, yoramaz. Sorun destekleyenlere e imf'ye borcu bitirdi, yol mol yaptı, sigarayı alkolü yasakladı oh ne güzel der. Hep yapılan olaylara bakar. Ardına önüne bakmaz.

Özet: Durmak yok yola devam.
  • sadecece  (08.12.13 23:39:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.