[]

burun üzerindeki gözenek-siyah noktalar için ne yapmalı ?

erkek kişisiyim,galiba ihmal etmişim, aynaya dikkatli bakınca burnumun üzerinde gözenekler olduğunu farkettim.Gözeneklerin dibinde de siyah nokta var.

bu siyah noktaları yoketmek ve gözenekleri küçültmek için ne yapmalı?


 
çok az tuz,çok az şeker ve biraz suyu karıştırıp sür.15-20 dk sonra yıka.bu peeling siyah noktalar için çok iyi.cildin yağlı ciltse suyla,kuruysa su yerine zeytinyağı kullanacaksın.bir de tuz ve şekerin pütürlüğünü hissetmen lazım.suyu ya da yağı ona göre ayarla.


  • rock n roll  (08.12.13 20:31:05) 
karbonatlı su.


  • jimjim  (08.12.13 20:32:20) 
yüz saunası + gül suyu
grpstat.com

  • slm  (08.12.13 20:34:20) 
erkekler için peelingler var niveanın vs işe yarar sabah akşam yıka lifle ov.


  • pembegurba  (08.12.13 21:03:41) 
bir de şu var: türk kahvesiyle zeytin yağını karıştırıp çamur yapıyorlarmış.bununla ovarak peeling yapıyorlarmış.Zannediyorum cildi yağlı olanlar zeytinyağı yerine su kullanarak yapabilirler bunu.

önce yüzü güzelce sabunlayıp temizliyorsunuz tabi.
  • AWD  (08.12.13 22:11:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.