[]

neden sarıgül/sırrı/topbaş/x?

istanbul'da seçim için fikriniz hangisi,neden?




 
istemeye istemeye sarıgül. çünkü sırrı pkklıların adamı. topbaş da akpnin.. kısa ve net.


  • bilmemkacincinick  (08.12.13 20:23:47) 
sarıgül projesi olmayan her kesime hoşgörülüyüm imajlı tip
topbaş projesi olan ancak projelerin yönetiminde sıkıntısı bulunan adam
sırrı dan da bir proje duyamadım ne yazık ki

sarıgül dışında istanbuldaki herhangi bir aday olabilir kanımca.

ayrıca sırrı pkknın adamı diyenlerin de oy kullanabilecek yaş ve zekada gösterilmesi çok acıklı lan.
  • thugster  (08.12.13 20:27:40) 
sarıgül; artık nefes almak istiyorum ve daha iyi bir seçeneğim yok.
sırrı özünde iyidir falandır filandır tartışılır.fakat bu görev için seçilse(bknz: belediyeceilik) çok başarılı olmaz, ayrıca kayırmacılık yapacağı gibi ciddi bir şüphem var. üstelik böyle bir yarış için güçsüz. akpnin ekmeğine yağ sürecek sarıgülün oylarından çalacak.

  • jimjim  (08.12.13 20:29:29 ~ 20:30:14) 
topbaş'ın metro projeleri falan çok iyi aslında. ama şöyle bir şey var: topbaş seçilirse, belediye başkanı topbaş olmuyor. tayyip oluyor. tayyip ne isterse o oluyor. "orayı yıkarım cami yaparım, burayı yıkarım opera binası yaparım" diye keyfine göre, aklına eseni yapıyor. bunu istemiyorum. dolayısıyla, eğer inandırıcı projeler gösterebilirse, mecburen topbaş'ın en güçlü rakibine vereceğim gibi görünüyor.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (08.12.13 20:35:05) 
topbaş belediye başkanlığı falan yapmıyor tayyip hala istanbulun belediye başkanıymış gibi yönetiyor ülkeyi. sarıgül ise şişli'de belediyecilik tecrübesi kazanmış toplumun her kesimi tarafından sevilen biri. umarım istanbul için iyi projeler üretecektir.


  • melancholyman  (08.12.13 20:37:31) 
bence sarigul daha cok akp'nin oylarindan alir. cozum sureciyle insanlar kokeninden utanmamaya, sahiplenmeye basladi. sosyoekonomik acidan alt seviyedeki, kurt kokenli akp secmenlerinden sirriya oy verecek olanin sayisi, ust seviyede olup da chp yerine sirriya oy verecek olandan kat be kat daha fazladir.

doxanikee, sarigul'e oy verenlerin cogu, akp'nin karsisindaki en guclu adaya oy verip, akp'nin onune gecmek istiyor. yani, guclu aday mhp'den ciksa, cekinmeden mhp ye de verebilirlerdi bence.
  • comptrol  (08.12.13 20:42:21) 
tatlı su liboşlarının, "yetmez ama evet" deyip ülkenin yargının, siyasetin şu hale gelmesine neden olan bebelerin yorum yapıyor olması gerçekten ilginç. teröriste terörist diyemeyen adam bitiktir benim gözümde. liberalizmin içini boşaltmış mallar yorum yapıyor ya, susmak gerek aslında. susalım ki mallıkları anlaşılsın. kötünün iyisi olduğu için sarıgül, başka çarem olmadığı için sarıgül...


  • bilmemkacincinick  (08.12.13 20:47:31) 
ben sırrı abiye oy vereceğim. olay benim için "en iyi belediyeci" falan değil. direnişten sonra işler inada bindi. sırf bu yüzden. kendime en yakın gördüğüm isim o. yoksa belediye başkanlığı yapamayacağını çok iyi biliyorum.

bence sarıgül alır ama.
  • kül  (08.12.13 21:00:53) 
Çünkü bu artık salt belediye seçimi değil. istanbulda birilerinin kafasına göre her yere bina her yere rant ekmesinin önlenmesinin tek yolu sarıgülün kazanmasıdır.

aşırı idealistlere de bir ipucu vereyim. "mükemmel iyinin düşmanıdır"
  • zvonimir  (08.12.13 21:08:39) 
topbas cunku, istanbulu yonetmek ve hizmet etmek maalesef cok kolay olmadigi icin adamin da elinde sihirli degnek olmadigi icin herseyi dort dortluk beklememek lazim. danimarkaya bakiyorsun adamlarin nufusu 6 mio. yani senin sadece anadolu ya da avrupa yakan bile bu ulkeden daha buyuk.

sirri degil cunku, oyle gidip de gezide panzerin onunde durunca dort dortluk adam olunmuyor. adamin hangi dusunceenin adami oldugu belli.


sarigul de olabilir o da aslinda uyumlu hizmet edebilecegini dusunuyorum, sempatik de buluyorum ama maalesef kazanamaz
  • exlibris  (08.12.13 21:18:42) 
bilmemkacincinick +1

pkk ile bağlantısı selamlaşma bile olsa benden öyle kişiye oy çıkmaz.
ak partiyi yıkmak için istemeye istemeye sarıgül.

mhp sirf bu yüzden hafif bir aday çıkarttı
  • colorwithnotexist  (08.12.13 21:51:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.