[]

rockstar games hayranları

rockstar oyunu oynayasım var. mafia2 la noire ve gta4 arasında kaldım.

mafia 2yi zamanında oynamıştım sanki bitirmiştim diye hatırlıyorum ama game play videosunu izledim oyunun hiç hatırlamıyorum belki de bitirmemişimdir.

l.a noire'a başlamıştım ama bilgisayarım kaldırmamıştı kasa kasa başlamıştım biraz sonra kapatmıştım.

gt a4'e başlamıştım sonra sıkılıp bırakmıştım ya da bir sorun olmuştu hatırlamıyorum.

pcde oynıcam hangisi sizce?

 
mafia 2 2k games oyunu bir kere onu geç :D

l.a noire ve gta 4 çok ayrı oyunlar. biri dedektiflik kısıtlı imkanların var free roam konusunda kafana göre istediğini yapamıyorsun. gta 4 de ise tam tersi zaten.

mafia 2'yi bitirseydin mutlaka hatırlardın ben olsam mafia 2>l.a noire>gta 4
  • yeni dunya duzeni  (08.12.13 18:26:58) 
normalde noire da kasıyosa gta. ama gta da kasar noire kasıyosa. en iyisi noire aralarında onu söyliyeyim.


  • wallcan  (08.12.13 18:27:27) 
yok pc değişti sonra. aslında bundan da emin değilim değiştikten sonra indirmişimdir belki. noluyor lan alzeimer mı oldum ben. bu arada mafia 2ye şok oldum rockstar olmamasına. kafa gitmiş benim.

aslında geçen 0dan gta san andreası bitirdim şimdi gta 4le devam etmem en mantıklısı gibi ama onu 0dan indirmem lazım beklemek istemiyorum:)

ben şimdi asıl şehirde gezip tozmak istiyorum la noire öyle değil mi yahu?
  • jjwa  (08.12.13 18:50:08) 
L.A Noire'da dedektiflik yapıyorsun,davaları çözüyorsun. Ben tüm ek paketleriyle birlikte almıştım ama bir süre sonra sıkıyor oyun.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (08.12.13 18:56:20) 
hocam eğer oynamadıysan kesinlikle read dead redemption. ps online storeda 35 tl gibi bişey şuan. bitince ağladığım tek oyun. senaryo inanılmaz. gta'nın vahşi batı kovboyculuk versiyonu diye özetleyebilirim.


  • mutantking  (08.12.13 19:48:25) 
max payne 3 de olabilir bence?


  • stanhiver  (08.12.13 20:20:44) 
ihtimal 3tü 5 oldu. o read deadi arkadaşımda oynamıştım azıcık sanırım isim olarak bilmiyorum da rockstardı ve kovboydu. max payneleri 1-2yi bitirdim ama canım nedense hiç 3 oynamak istemedi şimdi.


  • jjwa  (08.12.13 20:30:02) 
la noire


  • xenophobe  (08.12.13 21:01:23) 
Bilgisayar için Red Dead Redemption çıkmadı yalnız. LA Noire de genel olarak optimizasyonu sıkıntılı bir oyun olduğu için kasar. Max Payne 3 de Rockstar'dan çıktı ama onda da öyle serbest gezme dolaşma muhabbetleri yok. Eğer senin aradığın olay o ise kesinlikle Mafia serisini, Godfather'ı (ikincisi pek güzel değil, ilki eski de olsa iyidir) ve Scarface'i (bu da azıcık eski ama çok iyidir) tavsiye ederim. İlla Rockstar olsun diyorsan GTA IV oyna bari :)


  • selim pusat  (08.12.13 23:12:00) 
aynen gta 4e karar verdim bitirmediğim gta kalmasın. kısmet olursa bi ps4 alır gta 5i de bitiririz sonra.


  • jjwa  (09.12.13 00:18:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.