[]

Yumurta Embriyosu Fotoğrafları

Yumurtayı kuluçka makinesinin içine kırıp mı aşamaları fotoğraflamışlar yoksa mesela 3 günlük yumurtayı kırıp mı fotoğraflamışlar?

bantams.the-kozaks.com

önce kabuk dışında böyle gelişti sandım da 18günlük hali yumurta şeklinde olunca kafam karıştı. Kabuk dışında olsa nasıl öyle yumurta şeklinde olsun ki, dimi?

Başlığa da ne yazayım bilemedim :P

 
kuluçka makinesi içerisinde çekilmiş.

zira yumurta içerisindeki sıvaların zemindeki yayılışları birbirine çok benzer.
  • islergucler2  (08.12.13 14:38:33) 
oğlum ben her sabah bunu mu yiyorum? adamı zorla vegan yapacaksınız anasını satayım :(

sağolun dostlar bilgilendirme için ama yinede bi tırstım
  • GibsonRules  (08.12.13 14:39:58 ~ 15:51:34) 
@GibsonRules marketten aldığımız yumurtaların hemen hepsi döllenmemiştir zaten. Serbest bile dolaşamıyorlar ki horoz bulup da tavuğu dölleyecek. Ancak köy yumurtası olacak, onlarda oluyor döllenmiş yumurta.


  • old possum  (08.12.13 15:02:26) 
Şöyle bir şey olabilir mi ? Yumurtaları günlük günlük kırıp fotoğraflamışlar. Her biri farklı yaşta embriyo taşıyan, farklı yumurtalar. Embriyo geliştikçe içinde olduğu yumurtanın şeklini alıyor sanırım.


  • old possum  (08.12.13 15:08:42) 
bence farklı farklı yumurtalar kırılmış.

öteki türlüsü de mümkün ama çok sci-fi
  • ceycey e  (08.12.13 15:12:21) 
bizde vardı. kuluçka makinaları vardır. 20-25 adet yumurtayı koyardık. 22 günde çıkardı civcivler.
(tabi doğal beslenen ve sürekli horozla haşır neşir olan tavuklarımızın yaptığı yumurtaların içinden ışığa tutarak seçtiğimiz basılmış -döllenmiş- yumurtalardı bunlar)

bu yukardaki deneyi yapmak için yumurtalar makinaya konulup normal çıkış sürelerine ulaşana kadar hergün bir yumurta çıkarıp kırarsın.
temiz. uğraşsız. çok kolay bir deney.

birebir bizim kuluçka makinası:
www.cift-el.com
  • argin  (09.12.13 00:44:58 ~ 00:47:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.