[]

karşı cinse önyargılar yıkılır mı??

bu ara ciddi bir aşksızlık sorunu yaşıyorm ablalarım abilerim.. çok mutsuzum.. hayatıma biri girsin artık diyorum ama çok önyargılıyım.. istiyorum ki herşey dört dörtlük olsun karakteri sağlam bi adam girsin hayatıma.. mümkünse düşüncelerimiz örtüşsün.. eski ilişkilerimin saçmalıklarından kaynaklı güvensizlik yaşıyorum..
şimdi sorum geliyor.. ben bu güvensizliği ve önyargıları nasıl aşarım? ve doğru insanı nasıl bulurum =) bir kordinatı yok biliyorum ama doğru şekilde istemediğim güvensizlik yaşadığım için güvenilmez adamların hep karşıma çıktığını düşünüyorum... beni anlıyosunuz di miii =)



 
insan kibirli bir varlıktır. bence kendine karşı biraz daha eleştirel bak. sonuçta kimse kusursuz değildir, sen de insansın. hayatına da bir robot girmeyecek en nihayetinde.

"doğru insan" dediğin şeyde de "doğru" insan'ı değil, "insan" doğruyu belirler. değişimeyi ve değişimi kabul et.

ayriyetten sevgilisizlik ve aşksızlık da bir sorun değil. tadını çıkar:)
  • hulki bey  (08.12.13 21:55:29) 
Neden mutsuzlugunun nedenini hayatında biri olmamasina baglıyorsun ki? Hayatında biri olmadigi zaman kendini gucsuz mu hissediyorsun? Onsuz enerjin mi tukeniyor da hayatta mutlu olabildigin dusunceleri yapmaktan kendini alıkoyuyorsun? Elbette paylasmak bircok seyin degerini arttirir ama kendi basına da mutlu olabilirsin. Ozetle mutlulugu bir baskasının varligina baglama. Kendi varliginla mutlu ol. Onun varligi da bonus olsun.


  • lifeoverip  (09.12.13 10:30:09) 
mutsuzluğumu hayatımda biri olmamasına bağlamıyorum.. mutsuzluğum bi belirsizlik, uzun zamandır bi boşluk duygusundan kaynaklı.. @lifeoverip kendimi bu durumdan dolayı güçsüz hissetmiyorum.. mutluluğumu da birine bağlamıyorum.. mesele mutluluk da değil zaten.. esas sorun eskilerden kalma önyargılarımı nasıl yıkabilirim? örneğin "erkekler güvenilmezdir" cümlesi beynime yer etmişken ben bunu nasıl aşabilirim.. ben bu cümleyi aşamadığım için mi hep karşıma güvenilmez adamlar çıkıyor? bunu aşsam kendime göre uyum sağlayabileceğim bir karşıma çıkar mı? gibi gibi gibi... dört dörtlükten kastım benle uyum içinde biri olması her açıdan.. umarım anlatabilmişimdir.. çünkü anlaşılamadığımı hissettim =)çünkü benim dört dörtlükten kastım işte zengin olsun yakışıklı olsun değil=)


  • kızılşeytan  (09.12.13 19:41:50) 
Oyle olmasi bir nebze daha iyi en azından duzeltmen gereken psikolojik problemler yok, sadece belki dusunce seklini degistirmen gerekebilir ve biraz daha mesguliyet. Karsina cikanlar/cikmayanlar, guvensizliklerin konusunda yorum yapmayacagim zaten neler yasadıgını da bilmiyorum muhtemelen iskembeden sallamis olurum. Fakat sana muthis bir tavsiyem var eger yapabilirsen. Nepal/ Kambocya / Hindistan bu uc ulkeden birini soyle turist kafasiyla degil de gezgin kafasiyla gorme firsatini yakalarsan eminim tum dertlerin cozulecek, hayatının ne kadar da mukemmel oldugunu dusunmeye baslayacaksin.

Kaldi ki simdiye kadar hangi hikaye mutlu sonla bitmedi ki?
  • lifeoverip  (10.12.13 12:08:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.